Acasă Sport Fotbal – juniori / După poticnelile din prima etapă, Pietrenii au mai...

Fotbal – juniori / După poticnelile din prima etapă, Pietrenii au mai dres busuiocul

1624
0
DISTRIBUIȚI

 

Campionatul Naţional de fotbal pentru echipele de juniori A şi juniori B a programat deja runda cu numărul II din cadrul turului primei faze.După debutul palid din cadrul primei runde fotbaliştii celor şase echipe pietrene angrenate la cele două eşaloane de performanţă au reuşit să-şi mai aline suferinţa.

Astfel, toate cele patru echipe de la FC Ceahlăul au terminat victorioase, doar elevii de la LPS Piatra-Neamţ înregistrând eşecuri.

Una dintre cele mai preţioase victorii a fost realizată de echipe de juniori A de la FC Ceahlăul.

Această echipă este coordonată de Gelu Chertic, şi a jucat pe teren propriu cu LPS Bacău.

Colaborare în cadrul piramidei valorice de la FC Ceahlăul

C Ceahlăul – LPS Bacău 4 – 0 (2 – 0)

Tehnicianul Gelu Chertic ne-a mărturisit că echipa pe care o pregăteşte şi o îndrumă în acest sezon este de fapt o grupare care îşi schimbă componenţa de la un meci la altul. Această situaţie este generată de colaborarea piramidală care există acum la clubul pietrean. Tonul este dat de echipa de Liga I, care îşi face săptămânal lotul pentru etapa care urmează. În funcţie de ce jucători sunt desemnaţi a participa la echipa fanion, este alcătuit lotul echipei FC Ceahlăul II, care este angrenată în Liga III. După este alcătuit şi lotul acestei echipe, jucătorii care nu sunt solicitaţi aici vin şi evoluează la echipa de juniori A.

Gelu Chertic a cristalizat totuşi un lot care va participa constant în campionat.

Acest lot are următoarea alcătuire:

Teodor Câmpeanu – portar, Flaviu Hebriştean, Ionuţ Horciu, Ionuţ Radu, Mihnea Şoimaru, Daniel Mitrofan, Alexandru Matei, Cătălin Mateeş, Andrei Mateiciuc, Daniel Amariei, Liviu Antim, Claudiu Zuziac, Alberto Sandu, Ştefan Ungureanu, Alexandru Didilă, Radu Ungureanu, Andrei Apostol, Albert Lazăr, Dănuţ Nedelcu şi Florin Aniculăesei – jucători de câmp.

În victoria cu LPS Bacău golurile echipei pietrene au fost marcate de Albert Lazăr, Liviu Antim, Florin Aniculăesei şi Dănuţ Nedelcu. Mai mult de jumătate din acest lot de jucători participă constant şi la meciurile echipei FC Ceahlăul II, deşi sunt jucători născuţi în anii 1996 – 1997.

Juniorii A de la ACS Ceahlăul ‘05 sunt pregătiţi de tehnicianul Gheorghe Bulacu, au jucat acasă cu CSMS Iaşi şi au obţinut o victorie extrem de preţioasă, cu scorul de 2 – 1.

Juniorii A de la LPS Piatra-Neamţ sunt coordonaţi de Tudor Ciocârlan, au jucat în deplasare la ACS Bacău şi au cedat cu 0 – 3.

Juniorii B de la FC Ceahlăul sunt antrenaţi de Florin Axinia, au jucat pe teren propriu cu cei de la LPS Bacău şi au învins cu sec 9 – 1.

Juniorii B de la ACS Ceahlăul ‘05 îl au la timonă pe Lidi Chertic, au evoluat acasă cu CSMS Iaşi şi au câştigat cu 4 – 1.

Juniorii B de la LPS Piatra-Neamţ sunt pregătiţi de Ciprian Iosub, au jucat în deplasare, pe terenul celor de la ACS Bacău, unde au cedat cu 0 – 3.

(Constantin Radu RUSU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.