Acasă Sport Fotbal – FC Cetatea Târgu-Neamţ: Doar trei absenţi din lotul turului

Fotbal – FC Cetatea Târgu-Neamţ: Doar trei absenţi din lotul turului

872
0
DISTRIBUIȚI

 

l Lupaşcu, portarii Morar şi Hărăguţă, respectiv Bodrun nu se mai găsesc în lotul Cetăţii pentru returul Ligii a III-a

Târg-nemţenii de la FC Cetatea au trecut cu bine peste emoţiile ce anunţau o posibilă retragere a echipei din campionat. La finele discuţiilor care au liniştit atmosfera în vestiarul condus de antrenorul Daniel Zavate, formaţia şi-a continuat programul pregătirii etapei precompetiţionale. Nu se mai regăsesc în lotul Cetăţii doi dintre portarii care au făcut parte din echipă, în tur; este vorba de Morar, cel plecat la muncă, în Anglia, respectiv Alex Hărăguţă, înregimentat la divizionara secundă FCM Dorohoi. În lotul târg-nemţean nu se mai află nici Jamil Lupaşcu, despre care oficialii Cetăţii au aflat că se antrenează cu pietrenii de la Ceahlăul II. „A uitat însă să-şi ia actele, când a plecat de la noi“, îşi anunţă fostul mijlocaş, diriguitorii de sub Cetate. Interdicţie de a se mai prezenta în vestiarul echipei a primit Bodrun, jucător care s-a alăturat lotului târg-nemţean doar la momentul în care a aflat de achitarea unei restanţe financiare.

„Ne-am mai dori încă un mijlocaş central“

La capitolul noilor achiziţii la FC Cetatea se numără portarul Grămadă şi Vavriţă din curtea „satelitului“ Cetatea II, respectiv portarul sucevean Mihai Luca, jucător ce a trecut pe la Paşcani, dar care a aparţinut de formaţia vasluiană. „Ne-am mai dori încă un mijlocaş central, dar vreau să-l mai văd cât de serios este“, spunea antrenorul Daniel Zavate.

Miercuri, gruparea din nordul judeţului a disputat un meci test, în deplasare, pe terenul colegei de serie şi eşalon trei, CSM Paşcani. Atacantul Dutciuc a salvat onoarea taberei nemţene în confruntarea pierdută de Cetatea, scor 1-3.

Adversarele imediate sunt colegele de serie

Sâmbătă, târg-nemţenii au câştigat testul cu vasluienii de la Atletico Vaslui, graţie reuşitei lui Olariu.

Până la momentul revenirii în campionatul seriei I din eşalonul trei (meci programat în fieful liderei de clasament Ştiinţa Miroslava), târg-nemţenii ţin să mai dispute alte două partide de verificare. Primul este anunţat miercuri (mâine), de la ora 11, pe terenul propriu cu o altă colegă de serie, Petrotub Roman, iar celălalt joc test se vrea a fi derulat la Piatra-Neamţ, în compania echipei de juniori republicani din care fac parte şi elevii antrenorilor Costel Enache şi Valentin Avădanei, de la Ceahlăul II.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.