Acasă Sport Fotbal – Cupa României / Ceahlăul îşi află mâine adversara din „optimi“:...

Fotbal – Cupa României / Ceahlăul îşi află mâine adversara din „optimi“: Ai noştri nu pot da peste adversarele dorite, Mioveni şi Suceava

800
0
DISTRIBUIȚI

 

l noua etapă din „competiţia marilor surprize“ este anunţată miercuri, 29 octombrie l partenera de întrecere pentru formaţia pietreană va fi aleasă dintre formaţiile încadrate în urna A valorică ori dintre celelalte colege înscrise în urna B

Oficialii clubului pietrean de fotbal Ceahlăul aşteaptă cu emoţii şi mare interes numele viitoarei adversare din cealaltă întrecere  internă, Cupa României, ediţia 2014-2015. Competiţia a ajuns înaintea fazei optimilor de finală, act care include cele mai valoroase 16 competitoare după desfăşurarea precedentelor faze. Momentul tragerii de sorţi pentru împerecherea adversarelor între ele este anunţat mâine după-amiază, de la ora 12, evenimentul urmând a fi găzduit la Casa Fotbalului. Organizatoarea întrecerii, Federaţia Română de Fotbal, a stabilit la începutul acestei săptămâni componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi.

Pietrenii, „capi“ de serie în urna a doua valorică

Cele 16 formaţii calificate au fost împărţite în trei urne, gruparea pietreană aflându-se încadrată în cea de-a doua urnă valorică. Din urna A fac parte Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu. Alături de FC Ceahlăul (prima în fruntea listei) din urna B mai fac parte grupările Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj-Napoca, FC Viitorul Constanţa, FC Braşov, CSMS Iaşi, CS Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş. Spre urna C au fost direcţionate singurele formaţii ce reprezintă eşalonul secund, surprizele fazei din „16“-imi CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava. Astăzi, la momentul tragerii la sorţi, cele două echipe din urna C vor fi grupate cu două formaţii din urna A. În continuare, cele trei echipe rămase în urna A vor fi grupate cu trei din urna B, iar ultimele şase cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele. În aceste condiţii, formaţia antrenată de Florin Marin nu va putea juca împotriva reprezentantelor din eşalonul inferior, Rapid CFR Suceava ori CS Mioveni. Ai noştri vor putea da în etapa imediată a Cupei peste oricare dintre celelalte formaţii înscrise pe tabloul întrecerii.

Gazde vor fi echipele mai slab cotate

Meciurile din cadrul opti-milor de finală în Cupa României se dispută miercuri 29 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Postura de gazdă la fiecare meci ì va reveni formaţiei de categorie inferioară sau mai slab clasată în sezonul precedent de campionat. În situaţia în care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă iar partida va fi anunţată ca transmisă în direct, seara, la un post TV, atunci jocul respectiv va fi desfăşurat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării şi televizării jocului.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.