Acasă Sport Fotbal / Arbitrii din Colegiul Judeţean Neamţ sunt aşteptaţi marţi, pe...

Fotbal / Arbitrii din Colegiul Judeţean Neamţ sunt aşteptaţi marţi, pe Borzoghean, la testele fizice şi teoretice

5182
0
DISTRIBUIȚI

 

l până atunci, luni, la stadionul FC Ceahlăul, se va desfăşura întrunirea obligatorie cu toţi antrenorii şi instructorii de fotbal din judeţ

Arbitrii nemţeni de fotbal, înscrişi în cadrul Colegiului Judeţean şi care activează în întrecerile campionatelor Ligii

a IV-a şi a V-a, sunt programaţi la testarea fizică şi teoretică. Examenul scris şi proba fizică se vor desfăşura marţi 26 august, începând cu ora 17, la stadionul „Municipal-Ceahlăul“ din Piatra-Neamţ.

Până atunci, luni 25 august, tot la stadionul Ceahlăul, de la ora 12 sunt aşteptaţi toţi antrenorii şi instructorii echipelor de fotbal din judeţ pentru consfătuirea lunară obligatorie. Vor fi dezbătute probleme de statut şi regulament, dar şi noile reglementări şi completări la Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice. Funcţie de opţiunile celor care-şi doresc să se înscrie la un nou curs de perfecţionare, profesorul Vasile Vamanu (şeful Comisiei Tehnice din cadrul AJF Neamţ) anunţă disponibilitatea începerii noii acţiuni de instruire pentru luna septembrie. „Programarea evaluării finale o dorim pentru luna decembrie  a acestui an sau, cel mai târziu, în ianuarie 2015. Tot atunci putem începe un nou curs pentru viitorii absolvenţi“.  39 este numărul instructorilor care profesează la momentul de faţă în cadrul întrecerilor campionatului judeţean de fotbal, Liga a IV-a şi Liga a V-a.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.