Acasă Eveniment Consilierul Neculai Andoni a murit strivit de un buştean

Consilierul Neculai Andoni a murit strivit de un buştean

5772
1
DISTRIBUIȚI

Neculai Andoni, consilier judeţean PNL, şi-a găsit, ieri, sfârşitul strivit sub un buştean de câteva sute de kilograme. Totul s-a petrecut în curtea unei firme specializată în procesarea de material lemnos din Târgu-Neamţ.

Din primele verificări făcute de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ a rezultat că Neculai Andoni s-ar fi aflat exact sub cupa unui Ifron care executa manevre de încărcare a unor butuci şi la un anumit moment, din motive încă nelămurite, un buştean a alunecat şi a căzut peste acesta.

„A fost transport imediat la spital, dar până acolo a şi decedat. Noi am demarat cercetările necesare şi până acum vă putem spune că domnul Andoni era pensionar şi încă nu am stabilit legătura sa cu firma la care

s-a produs accidentul. Vom continua cercetările pentru accident de muncă, deoarece s-a produs în incinta unei societăţi comerciale“, a declarat Virgil Lăpuşneanu, inspector-şef-adjunct la ITM Neamţ.

Poliţiştii nemţeni au o variantă puţin diferită. Potrivit acestora, Andoni ar fi fost strivit de un buştean căzut de pe o stivă, asta în timp ce fostul consilier încerca să măsoare o cantitate de lemn.

„A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Până în acest moment nu s-a stabilit nici care era relaţia consilierului cu firma cu pricina, deşi aceasta era amplasată în prelungirea curţii acestuia.

Toţi colegii de la PNL, dar şi cei din Consiliului Judeţean Neamţ, unde acesta ocupa funcţia de ales din 2012 au rămas surprinşi de vestea primită şi au adresat condoleanţe familiei.

Neculai Andoni era consilier liberal şi a condus preţ de mai mulţi ani filiala din Târgu-Neamţ a PNL, fiind unul dintre cei mai activi oameni politici din oraşul de sub Cetate.

(A.N.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.