Acasă Economic Experţi în domeniul construcţiilor: Victor Construct a finalizat cu success două blocuri...

Experţi în domeniul construcţiilor: Victor Construct a finalizat cu success două blocuri în Bicaz

1490
0
DISTRIBUIȚI

Aşteptarea tinerilor din Bicaz care au soliciat reprezentanţilor primăriei repartizarea unor apartamente în blocurile ANL recent construite la intrarea în oraş este aproape de sfârşit.

Ieri, în prezenţa reprezentanţilor SC Victor Construct SRL – firmă care a executat lucrările de construcţie, a celor de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL)  şi a primarului oraşului Bicaz a avut loc recepţia lucrărilor celor două blocuri ANL a căror construcţie a fost recent fina-lizată. După ce au vizitat apartamentele, cei prezenţi au asistat la o slujbă de sfinţire, ceremonie oficiată de un preot de la Mănăstirea Pângăraţi.

Apartamente spaţioase, cu finisaje de calitate

Locuinţele (16 apartamente cu două camere, 8 apartamente cu 3 camere şi 8 garsoniere) au fost construite în cadrul Programului de construcţii „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii“, derulat de ANL, şi sunt repartizate în două blocuri formate din subsol, parter şi trei etaje. „Amplasamentul a fost bine ales, iar calitatea lucrărilor este foarte bună. Constructorul a dat dovadă de seriozitate. Până în prezent, în oraşul Bicaz au mai fost fina-lizate 49 de locuinţe pentru tineri, iar în judeţul Neamţ au mai fost construite alte 1.496 de locuinţe“, a declarat George Ciprian Stan, directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

Profesionalism în domeniul construcţiilor civile

„Noi am fi putut termina lucrările mai repede, dar nu s-a întâmplat acest lucru deoarece au fost blocate fondurile la ANL, în primă fază. Şi acum, ca de fiecare dată, ne-am îndeplinit misiunea. Nu cred că am făcut o mi-nune, ci pur şi simplu ne-am făcut meseria. Am avut tot sprijinul autorităţilor locale, am colaborat foarte bine cu viceprimarul şi primarul oraşului Bicaz mai ales că au avut făcut şi ei nişte investiţii. De foarte mult timp colaborăm şi cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Noi ne străduim să facem întotdeauna lucrări de calitate, pe care să le predăm la timp. Uneori chiar reuşim să finalizăm înainte de teremenul impus de contract pentru că ne gândim nu doar la oamenii din firma noastră, ci şi la beneficiari. Nu este singura noastră lucrare din judeţul Neamţ. Am construit peste 100 de unităţi locative de tip ANL, dar şi alte obiective importante. De curând, s-au alocat nişte fonduri şi noi am reluat lucrările la construcţia Palatului de Justiţie. Iar pe viitor, intenţionăm să mai facem şi alte investiţii ale firmei Victor Construct în judeţul Neamţ, pentru că aşa cum am mai zis, eu aici mă simt ca acasă. Mulţumesc celor care au făcut parte din echipa care a lucrat pe acest şantier şi managerului de proiect pentru faptul că au dovedit încă o dată că lucrează profesionist. De asemenea mulţumesc şi preoţilor de la Mânăstirea Pângăraţi, un lăcaş de cult drag sufletului meu, pentru faptul că au sfinţit aceste lucrări“, a declarat Victor Mihalachi, director general în cadrul SC Victor Construt SRL.

„Acord nota maximă constructorului pentru calitatea lucrării“

Fiecare apartament are centrală termică, iar finisajele rea-lizate constau în tâmplărie termopan, izolaţie termică, gresie, faianţă, parchet şi uşi metalice.

„E un moment foarte important pentru mine şi pentru bicăjeni. Această lucrare a fost finalizată într-un timp record. Am vizitat ambele blocuri şi sunt încântat de calitatea lucrărilor, şi eu am termen de comparaţie. Când spun acest lucru mă refer la ceea ce s-a realizat la noi în anii din urmă, la celelalte trei blocuri construite prin ANL, aici în Bicaz. De altfel, constructorului din start în acordăm nota maximă. Noi am început deja să pregătim dosarele pentru cei care au depus cererile. Cred că în cel mai scurt timp posibil vom reuşi şi vom completa dosarele, care apoi urmează să fie analizate de o comisie la nivelul primăriei şi se va stabili lista de priorităţi cu care vom merge în faţa Consiliului Local. După perioada destinată contestaţiilor, fericiţii chiriaşi se vor putea muta aici. Dacă voi mai avea ocazia, în condiţiile impuse de lege, cu siguranţă voi mai colabora cu societatea Victor Construct. Eu felicit firma condusă de Victor Mihalachi şi îi mulţumesc atât în nume propriu, cât şi în numele viitorilor locatari pentru termenul scurt în care au realizat această lucrare şi pentru calitatea excepţională“, a declarat Nicolae Sălăgean, primarul oraşului Bicaz.

Deviza firmei: „Puterea lucrului bine făcut!“

Acesta este cel de-al doilea obiectiv important inaugurat luna aceasta în judeţul Neamţ de firma de construcţii cu sediul principal în Botoşani. În urmă cu două săptămâni, în comuna Girov au fost recepţionate lucrările la depozitul de deşeuri nepericuloase. SC Victor Construct SRL şi-a clădit renumele de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, datorită seriozităţii, implicării şi profesionalismului de care au dat dovadă reprezentanţii societăţii, în cadrul lucrărilor desfăşurate în aproape toată ţara.

Societatea este recunoscută pentru calitatea lucrărilor realizate în domenii precum: construcţii civile, industriale, instalaţii, sistematizări, sisteme de securitate şi  restaurări de monumente.

Blocurile finalizate la termen au fost dotate cu toate utilităţile necesare          

„De când societatea noastră lucrează cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe, eu m-am ocupat de toate proiectele. Cu aceste 32 de unităţi locative predate la Bicaz am ajuns să avem construite peste 1.200 de unităţi locative în toată ţara. Acum avem în execuţie încă şapte blocuri la Râmnicu Vâlcea. Aici apartamentele sunt foarte spaţioase, foarte bine gândite. Proiectul a fost realizat de o societate din cadrul grupului de firme Victor Construct şi eu spun că a rezultat o lucrare foarte bună. Am avut tot sprijinul reprezentanţilor Primăriei Bicaz în ceea ce priveşte sistematizarea şi racordul blocului la reţele, care era în sarcina lor“, a declarat Cezar Bobescu, manager de proiect în cadrul SC Victor Construct SRL.

 

(Sabina DAMIAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.