Acasă Administratie Drumul dintre Sagna şi Gâdinţi intră în reparaţii

Drumul dintre Sagna şi Gâdinţi intră în reparaţii

788
0
DISTRIBUIȚI

Drumul judeţean DJ 207D, care leagă comunele Sagna şi Gâdinţi, intră în reparaţii, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean, care au predat zilele trecute amplasamentul către constructor. „Astăzi este începutul unui nou proiect extrem de important pentru infrastructura rutieră nemţeană: modernizarea drumului judeţean DJ 207D. Lucrările se vor executa pe o lungime de şapte kilometri. Traseul face legătura între comunele Sagna şi Gâdinţi şi va deveni o principală rută de circulaţie după ce vor începe lucrările de modernizare a podului de la Luţca. Pentru a se putea interveni pe podul respectiv, va fi redirecţionat traficul rutier pe DJ 207D, astfel că beneficiari ai acestei lucrări devin şi cetăţenii comunelor din Doljeşti, Sagna, Bâra, Gâdinţi, Valea Ursului şi Boghicea“, a spus preşedintele Ionel Arsene.

Valoarea totală a lucrărilor este de 17 milioane de lei, fondurile provenind de la Guvern, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Termenul la care trebuie finalizată lucrarea este mai mult decât suficient pentru constructor, care trebuie să se încadreze cu cei şapte kilometri reparaţi, în 11 luni.

În perioada următoare, vor demara lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere şi în alte zone ale judeţului, potrivit CJ. Alte două şantiere şantiere vor fi deschise pe drumul judeţean DJ 207A Boghicea – Nistria, şi pe DJ 207K Doljeşti – Buruieneşti. (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.