Acasă Eveniment Criminalul din Gara Veche a fost arestat

Criminalul din Gara Veche a fost arestat

2286
0
DISTRIBUIȚI

Florin Petrache, bărbatul în vârstă de 60 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, care în noaptea de 25 spre 26 martie şi-a înjunghiat mortal fiul (Floris Ludovico – 16 ani) şi soacra (Lucica Lupu – 68 de ani) în locuinţa acestora din cartierul Gara Veche, după care a incendiat casa, a fost arestat preventiv de Tribunal, pentru omor calificat şi distrugere prin incendiere. El urmează să fie expertizat psihiatric, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Aşa cum am relatat în ediţia precedentă, criminalul era în depresie de mai multă vreme, după ce nevasta (Carmen Maria Lupu – 43 de ani) a divorţat de el şi s-a mutat în Italia, iar casa pe care o construise pe terenul socrei urma să o piardă.  În noaptea fatidică, bărbatul, care locuia într-o cameră separată, s-a luat la ceartă cu soacra, a înjunghiat-o în gât, după care l-a omorât cu acelaşi cuţit şi pe băiatul care sărise în apărarea bunicii. Apoi a pus foc şi a încercat să se taie la burtă cu cuţitul, însă  n-a făcut decât să se zgârie. După aceasta a plecat la un cumnat, căruia i-a povestit ce făcuse.

Poliţiştii l-au reţinut în foarte scurt timp. La anchetă, el şi-a recunoscut faptele şi a dat vina pe fosta soţie, pe care acuzat-o că i-a „luat totul, ultima speranţă de viaţă“. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.