Acasă Eveniment Chinez mort în Gara Roman

Chinez mort în Gara Roman

1997
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 26 ianuarie, un adolescent de 16 ani, cetăţean chinez stabilit la Bacău, unde învăţa şi intenţiona să urmeze studii superioare, a murit, sâmbătă (26 ianuarie), în gara din municipiul Roman. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că acesta a mers cu trenul până la Roman, iar de acolo intenţiona să  i-a un tren de Paşcani şi apoi să ajungă în oraşul Târgu-Neamţ, pentru a vizita Cetatea Neamţ. El a ratat plecarea garniturii, a fugit după tren vrând să se îmbarce în ultimul vagon, însă s-a împiedicat, a căzut cu capul de o dală de beton şi a murit pe loc.

Oamenii legii, sesizaţi despre cele întâmplate, au demarat imediat investigaţiile de rigoare stabilind că nu există nicio suspiciune de producere a vreunei infracţiuni şi că a fost vorba despre un accident. Asupra tânărului au fost găsite toate bunurile personale, banii şi biletele de tren.

Cadavrul chinezului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului. În dosarul penal deschis pentru „ucidere din culpă“ – noua încdrare juridică a „morţii suspecte“, cercetările au fost facute de poliţişti şi criminalişti sub coordonarea unui anchetator din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.