Acasă Economic Bonul de 914 lei, câştigător la Loteria Fiscului

Bonul de 914 lei, câştigător la Loteria Fiscului

761
0
DISTRIBUIȚI

Şansele cetăţenilor de a câştiga un premiu la ediţia de Paşte a Loteriei Fiscului s-au risipit. La extragerea de duminică a fost desemnat ca fiind câştigător bonul fiscal cu valoarea de 914 lei, emis pe data de 24 aprilie, o sumă foarte mare pentru o familie cu venituri modeste. Însă, fiind înainte de Paşte, este posibil ca vreun nemţean cu dare de mână să fi cheltuit această sumă pentru a se înnoi de sărbători, aşa cum este tradiţia.

Fondul de premiere pentru extragerea de duminică este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul bonurilor fiscale câştigătoare va fi mai mare de 100, atunci va fi efectuată o nouă extragere în cadrul căreia vor alese maximum 100 de bonuri.

Anul acesta, doi dintre nemţenii care au colectat bonurile fiscale emise pentru cumpărăturile făcute au fost singurii care au câştigat premii la Loteria Fiscului. Primul, un târgnemţean, a câştigat un premiu de 40.000 de lei, deţinând bonul desemnat câştigător la extragerea din 17 februarie. El şi-a revendicat premiul pe baza bonului cu valoarea de 289 de lei, emis pe 19 ianuarie.

Al doilea nemţean a câştigat 13.513 lei, având bonul desemnat câştigător la extragerea din 17 martie. Acesta şi-a revendicat premiul pe baza bonului cu valoarea de 147 de lei emis pe 28 fe-bruarie.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.