Acasă Eveniment Beţi la volan

Beţi la volan

323
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat, în dimineaţa de 7 noiembrie, la ora 10, un pietrean în vârstă de 41 de ani care conducea o maşină pe DN 15, în comuna Girov, având îmbibaţia alcoolică de 0,41 miligrame/litru.

Tot marţi, aproape de miezul nopţii, oamenii legii au prins, în Oglinzi (Răuceşti), un târgnemţean de 34 de ani care şofa pe DJ 157G cu 0,74 mg/l, în aerul expirat. Ambii au fost duşi la unităţi medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot în seara de 7 noiembrie, la ora 23.30, în Traian (Săbăoani), a fost depistat un bucureştean de 33 de ani care conducea o maşină pe DN 2 având permisul supendat.

Toţi s-au ales cu dosare penale. De asemenea, pe parcursul aceleiaşi zile, poliţiştii Secţiei Rurale Români au dat legitimat 40 de persoane, verificând tot atâtea autovehicule, au dat 24 de amenzi şi au retras trei certificate de înmatriculare.

Pe aceeaşi linie rutieră, judecătorii bicăjeni i-au condamnat la închisoare cu suspendare, frecventarea unor programe de reintegrare socială şi muncă în folosul comunităţii pe mai mulţi şoferi prinşi beţi în trafic. Ei sunt: Ioan Arsinte – amendă penală de 6.750 de lei, Valentin Blănaru (din Tarcău) – un an şi patru luni, Alin Constantin Moraru şi Alexandru Airinei (ambii din Bicaz Chei) – câte opt luni. Şi la Judecătoria Roman, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului, a fost condamnat Adrian Iosif Giurgică (din Doljeşti) – un an jumate fără privare de libertate şi 60 de zile de muncă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.