Acasă Eveniment Bătrână înşelată cu 2.500 de euro

Bătrână înşelată cu 2.500 de euro

423
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut, în ziua de 3 martie, o femeie în vârstă de 37 de ani, din oraşul Târgu-Neamţ, pentru înşelăciune. Din cercetări a reieşit că, în perioada 4-17 februarie, ea a păcălit o concitadină de 60 de ani cu 2.500 de euro. Bătrâna se înţelesese cu aceasta să cumpere o garsonieră şi i-a dat jumătate din suma cerută, însă garsoniera nu a mai fost vândută şi nici avansul înapoiat. Ţepara urmează să fie prezentată Parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Infracţiunile de înşelăciune îmbracă forme diferite de manifestare, modurile de operare folosite de cei care încearcă să obţină bani sau alte bunuri de valoare prin mijloace ilicite sunt din ce în ce mai complexe.

Pentru a nu deveni victima acestui gen de fapte, poliţiştii atenţionează cetăţenii să fie prudenţi atunci când sunt abordaţi prin orice mijloace de persoane necunoscute, care le oferă diverse bunuri sau servicii. În cazul în care aţi fost victima unei astfel de infracţiuni vă rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori şansele ca infractorul să fie identificat şi prejudiciul recuperat“, a atenţionat agentul Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.