Acasă Eveniment Bătaie între ţiganii din Văleni

Bătaie între ţiganii din Văleni

1036
1
DISTRIBUIȚI

Neînţelegerile mai vechi, amplificare de consumul de alcool, au dus la izbucnirea unui scandal de proporţii în anexa Văleni a municipiului Piatra-Neamţ, în după-amiaza de 8 august, când mai mulţi ţigani s-au luat la bătaie. Martorii au sunat la 112, iar în zonă au intervenit poliţiştii, jandarmii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Din întregul scandal, cel mai rău au ieşit doi localnici (Gheorghe Frunză, în vârstă de 35 de ani şi Dan Capră, de 34 de ani), care s-au lovit reciproc cu nişte cuţite; iar al doilea a suferit răni grave, care i-au pus viaţa în pericol. El a fost preluat şi transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru îngrijiri medicale, iar Frunză a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii publice. El urmează să fie prezentat Tribunalului, cu propunerea de arestare preventivă.

„Pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetăţenilor şi pentru asigurarea unui climat public de ordine şi siguranţă, în cartierul Văleni a fost instituită o zonă specială de siguranţă publică, în cadrul căreia poliţiştii şi jandarmii vor desfăşura activităţi specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în sistem integrat“, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

 1. Dan Capra…mare “om de cultura”, vestit pt “lucrarile de stiinta” publicate.
  Idem si “academicianul” Frunza.
  Politia trebuia sa.i lase sa.si termine “operele de arta” si sa intervina la final, sa publice rezultatul “cercetarilor”…sa nu mai cheltuie banii decat pt publicarea “operelor” POST.MORTEM a autorilor 😉.
  Stima.
  PS Ma intreb daca o sa publocati comentariul. Nu contine cuvinte obscene, nu instiga la ura de rasa, etc.
  Stima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.