Acasă Eveniment Asfalt pe Dimitrie Leonida

Asfalt pe Dimitrie Leonida

145
0
DISTRIBUIȚI

După o lună de la momentul în care conducerea Primăriei Piatra-Neamţ anunţa că lucrările de amenajare a coridorului de mobilitate strada Dimitrie Leonida – bulevardul 9 Mai vor fi urgentate, şi că „în circa două săptămâni întârzierile vor fi recuperate“, a început, în sfârşit, turnarea primul strat de asfalt.

„Am fost azi pe şantierul coridorului de mobilitate să văd cum se desfăşoară lucrarile de aici, având în vedere că a început deja asfaltarea. Primul care se toarnă este stratul de egalizare, iar de luni se va turna primul strat de covor asfaltic, de la 1 Mai la Piaţa Centrală“, a anunţat primarul Andrei Carabelea.

Până acum pe Dimitrie Leonida au fost refăcute trotuarele (fiind şi accesibilizate, în anumite zone, pentru persoanele în scaune cu rotile), au fost refăcute gurile de scurgere şi căminele de canalizare.

Următoarea etapă a acestui mare proiect vizează construirea unui nou pod auto şi pietonal peste Cuejdi, reabilitarea podului existent, iar, la final, reamenajarea bulevardulului 9 Mai, până la Gară.

(Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.