Acasă Administratie Zeci de vitezomani au fost amendaţi

Zeci de vitezomani au fost amendaţi

1948
2
DISTRIBUIȚI

Numai într-o zi (3 aprilie), poliţiştii serviciului Rutier, care au acţionat cu toate radarele (şi cele civile) au ssancţionat contravenţional 173 conducători auto care depăşiseră viteza legală şi au reţinut 17 permise de conducere. Acţiunea oamenilor legii se încdrează în seria celor derulate, până pe 7 aprilie, pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive şi implicit asigurarea respec-tării limitelor de viteză maximă, legal admise. Obiectivele poliţiştilor sunt reprezentate de reducerea numărului şi a conse-cinţelor accidentelor de circulaţie grave, precum şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la consecinţele nerespectării regimului legal de viteză.

În continuare se va acţiona pe tronsoanele de drum cu risc de accidente, folosind toate autospecialele dotate cu radar, inclusiv cu pistolul radar „TruCam“.

În acest sens, oamenii legii recomandă conducă-torilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Totodată, ei su-bliniază că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic repre-zintă unele din principalele cauze ale accidentelor ruti-ere grave produse pe drumurile publice! (M. SAVA)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.