Acasă Cultura Vacanţele Muzicale – final de festival

Vacanţele Muzicale – final de festival

3936
0
DISTRIBUIȚI

Focurile de artificii au pus punct sâmbătă seara celei de-a 44-a ediţii a „Vacanţelor Muzicale la Piatra-Neamţ“. Ultimul concert a avut-o în prim-plan pe pietreanca de renume internaţional Cellia Costea, solistă de operă, şi a stârnit minute în şir de aplauze din partea pu-blicului numeros.

Soprana Cellia Costea a mărturisit că a fost mai emoţionată decât dacă ar fi cântat pe alte scene pentru că a revenit acasă unde nu a mai concertat de 21 de ani.

„Mă bucur că am avut această ocazie şi sper ca publicul să fi mereu prezent la Vacanţele Muzicale pentru că este unul dintre cele mai importante Festivaluri din România. Toată familia şi toţi prietenii au venit să mă vadă. Pentru unii a fost pentru prima dată când m-au văzut cântând pe viu“, a declarat solista.

„Concertul final a fost o adevărată sărbătoare care a pus punct ediţiei 44 a «Vacanţelor Muzicale la Piatra-Neamţ», o ediţie în care ne-am bucurat de sprijinul finanţatorului nostru, Consiliul Judeţean Neamţ şi al partenerului principal, Primăria municipiului Piatra-Neamţ, al sponsorilor şi partenerilor media. Nu am uitat desigur, publicul, care a fost alături de noi în număr foarte mare în fiecare seară, lăsându-se captivat de magia muzicii. Le mulţumim tuturor şi sperăm să ne revedem cu bine pentru ediţia 45 a «Vacanţelor Muzicale la Piatra-Neamţ»!“, a declarat Carmen Nastasă, directoarea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ.

„Sper că am fost pe gustul dvs. cu selecţia artiştilor şi a repertoriului. Aplauzele dumneavoastră confirmă acest lucru. Vreau să vă asigur că ediţia de anul viitor va fi o mare surpriză, aşa cum sper că au fost şi ultimele patru ediţii datorită excelentei colaborări cu doamna Carmen Nastasă şi cu tot personalul Centrului pentru Cultură şi Arte «Carmen Saeculare». Vă las să visaţi la cea de-a 45-a ediţie a Vacanţelor Muzicale“, a spus în încheiere conf. univ. dr. Mihaela Spiridon,  directoarea artistică a Festivalului.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.