Acasă Eveniment Un obsedat sexual bântuie pe Ceahlău

Un obsedat sexual bântuie pe Ceahlău

1223
0
DISTRIBUIȚI

Un exibiţionist a fost protagonistul unor scene penibile, zilele trecute, pe mai multe trasee din masivul Ceahlău.

Mai multe grupuri de turiste au reclamat, în prima fază la Salvamont Neamţ şi apoi la Jandarmerie, atunci când au coborât de pe munte, că un personaj ciudat a sărit din boscheţi în faţa lor şi le-a arătat părţile intime în timp ce se masturba.

„Ne-au spus că le sare direct în cale din tufişuri, îşi expune părţile intime şi apoi fuge. A fost văzut în special în zona Durău, apoi spre axial. L-am căutat dar în zadar“, a declarat Mihail Cazacu, unul dintre salvamontiştii care au participat la căutare.

În acest proces de descoperire a celui care atacă femei şi copii în masiv s-au implicat şi jandarmii montani.

Maiorul Daniel Popa, reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Neamţ, a menţionat că au fost sesizaţi colegii săi din Ceahlău de ceea ce s-a petrecut în masiv şi că, împreună cu salvamontiştii şi oamenii de la Administraţia Parcului Naţional Ceahlău au organizat mai multe deplasări în teren cu scopul de a-l descoperi pe cel care şi-a ales ca loc de manifestare a dereglărilor psihice traseele din masivul Ceahlău. „Am avut ceva probleme la căutări deoarece unele doamne îl descriau ca un bărbat în apropierea vârstei de 55 de ani, cu jeans şi tricoul portocaliu, în timp ce altele spuneau că are pantaloni albi şi tricou albastru şi este mai tânăr. Am făcut mai multe căutări, dar până la acest moment nu a fost descoperit“, a spus maiorul Daniel Popa.

Până ieri după-amiază s-au mai pri-mit informaţii de la cetăţenii care coborau din masiv, dar personajul cu pricina nu fusese descoperit încă. Ultima apariţie a acestuia era în zona cascadei Duruitoarea. (A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.