Acasă Eveniment Ucigaş la 18 ani

Ucigaş la 18 ani

710
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani, din satul Poieni (comuna Piatra Şoimului) şi-a omorât un consătean în urma unui conflict banal, izbucnit din pricina unei înjurături.

Ucigaşul şi un vecin de-al său, în vârstă de 51 de ani, s-au întâlnit vineri seară şi     s-au decis să meargă împreună la băut.      S-au dus la un bar, însă stabilimentul era închis. Nu se ştie din ce motiv, cei doi s-au luat la ceartă. Tânărul l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 51 de ani, cu pumnii, iar acesta, care era deja sub influenţa alcoolului,   l-a înjurat de tată.

Proastă decizie, care avea să-l coste viaţa. Dat fiind faptul că tatăl tânărului este decedat de ceva timp, cel jignit a conside-rat că nu poate trece cu vederea un asemenea afront. Şi a simţit o nevoie de nestăvilit să se răzbune.

S-a înarmat cu o coadă de topor şi a lovit, repetat şi cu toată forţa, în capul vecinului său. S-a oprit numai în momentul în care a obosit, iar capul victimei devenise o masă sângerândă, informă.

Cineva din zonă, care a auzit scandalul, a sunat la Poliţie.

„Poliţiştii nemţeni, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, au stabilit că în ziua de 3 mai, în jurul orei 23.00, un tânăr de 18 ani, din Poieni, comuna Piatra-Şoimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani, din aceeaşi localitate, până când acesta a decedat. Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins şi reţinut. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Neamţ“, a precizat Robert Costân – purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

La audieri, ucigaşul a recunoscut fapta.

Sâmbătă, tânărul a fost prezentat magistraţilor de la Tribunal, cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a decis arestarea preventivă a criminalului, pentru savârşirea infracţiunii de omor, pe o perioadă de 30 zile – până pe 3 iunie, inclusiv. (Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.