Acasă Eveniment Tragedie la Borleşti

Tragedie la Borleşti

924
0
DISTRIBUIȚI

Un bătrân şi-a pierdut viaţa ars în propria locuinţă. Grozăvia s-a petrecut ieri dimineaţă, în comuna Borleşti. În jurul orei 9, vecinii au văzut fum gros ieşind de sub acoperişul gospodăriei unui bătrân de 86 de ani. Au anunţat pompierii şi au încercat să intervină şi ei pentru stingerea incendiului. Pompierii au pornit cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar mare lucru nu au mai putut salva. La sosirea lor, flăcările cuprinseseră deja întreaga casă de locuit, o magazie şi o bucătărie de vară. Vecinii i-au anunţat că bătrânul pro-

prietar era în locuinţă aşa că militarii s-au axat pe căutarea şi salvarea acestuia. În condiţii de fum dens şi temperaturi ridicate, pompierii au căutat prin fiecare încăpere a locuinţei, începând din dormitorul unde era de presupus că a fost surprins bătrânul de incendiu. Până la urmă proprietarul a fost găsit zăcând în cămară. Murise deja.

După primele cercetări, pompierii cred că cea mai probabilă cauză a izbucnirii acestui incendiu a fost un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

(Ioana CALIŢCHO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.