Acasă Administratie Trafic restricţionat pe podul de la Horia

Trafic restricţionat pe podul de la Horia

198
0
DISTRIBUIȚI

Şoferii din zona municipiului Roman cunosc bine cum trebuie să circule pe podul rutier dintre Roman şi Horia: cu mare grijă. La aproape un an de la intervenţii de amploare pe pod, disconfortul este major, iar traversarea rosturilor de dilatare se resimte din plin.

De astăzi, începe o nouă serie de lucrări de reparaţii la calea de rulare şi de înlocuire a rosturilor de dilataţie la podul de pe DN 2. Lucrările se vor executa prin închiderea, în mod alternativ, a unui sens de mers, motiv pentru care Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi face apel la înţelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea de a circula cu prudenţă şi cu respectarea semnalizării instituite în zonă.

În octobrie 2-20, pe podul de la Horia s-a turnat doar covor asfaltic, iar anul trecut s-a trecut la montarea parapeţilor şi înlocuirea rosturilor de dilataţie. Întreaga lucrare, care durează de ceva timp, este făcută pe bucăţi. Pentru a circula pe drumurile naţionale din România, adică inclusiv pe acest pod (care este parte din DN2/E85), şoferii plătesc rovinietă. Iar dacă nu o plătesc, sunt sancţionaţi. În schimb, pentru disconfortul şi, uneori, problemele tehnice care apar din cauza situaţiei drumurilor, de cele mai multe ori nu răspunde nimeni. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.