Acasă Eveniment Sute de oameni la înmormântarea Alexandrei

Sute de oameni la înmormântarea Alexandrei

2084
1
DISTRIBUIȚI

Durere de nedescris la înmormântarea romaşcancei Alexandra Viliche, tânăra de 26 de ani ucisă în urmă cu aproape o săptămână de un avocat ieşean beat. Fata urma sa fie mireasa, însă iubitul ei a murit si el în accident. Sute de oameni au participat la înmormântarea tinerei, în satul Chilii din comuna Valea Ursului.

„Cât de greu este să fii soţie şi mamă încercată de suferinţe! Acum patru luni să-ţi înmormântezi soţul şi apoi să-ţi îngropi copilul, este peste putinţa de înţelegere. Am fost la priveghi la Alexandra Viliche. Durerea mamei, fratelui şi a tuturor rudelor şi prietenilor nu are margini! Îmbrăcată în mireasă, cu chipul ei frumos, această tânăra care avea viitorul în faţă, după atâţia ani de şcoală (liceu, facultate, master), care se pregătea de nuntă, era sprijinul mamei, şi care era fericita alături de prietenul ei, viitorul soţ intrat şi el în pământ după cumplitul accident de la Iaşi, constituie încă o mărturie a existenţei noastre vremelnice în această lume. Oare tatăl preot, care-şi doarme somnul de veci în faţa bisericii, o fi visat că prima slujbă din capela construită de el o să fie despre draga lui Alexandra?! Dumnezeu să o ierte“, a spus Angelica Tăbăcaru, prietenă a familiei îndoliate.

Reamintim că Alexandra se afla în maşina condusă de prietenul ei, autovehiculul oprise la semafor şi a fost izbit, din spate, de bolidul avocatului ieşean care era într-o avansată stare de ebrietate şi rula cu 150 de kilometri/oră.

Ulterior, avocatul a fost arestat preventiv. La impact, prietenul Alexandrei a decedat pe loc, iar ea a intrat în moarte cerebrală şi, după o săptămână, a făcut un stop cardio-respirator neresuscitabil.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.