Acasă Administratie Străzi pe care se lucrează în Piatra-Neamţ

Străzi pe care se lucrează în Piatra-Neamţ

610
0
DISTRIBUIȚI

În aceste zile, în municipiul Piatra-Neamţ se desfăşoară lucrări în cadrul unor proiecte de investiţii cu fonduri europene, după cum urmează:

– B-dul General Nicolae Dăscălescu: pentru realizarea noilor staţii de transport în comun se fac decopertări şi se lucrează la fundaţii la staţiile nr. 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 75.

– Piaţa Ştefan cel Mare, str. 1 Decembrie şi B-dul Republicii: se înlocuiesc vechile console, iar corpurile de iluminat se schimbă cu tehnologie LED prin proiectele de modernizare şi extindere a iluminatului public.

– Pe străzile Lutăriei, Călugărului şi Veteranilor: se fac săpături şi se toarnă fundaţiile pentru stâlpii de iluminat, în vederea extinderii sistemului de iluminat public.

– Pe bulevardele Decebal, Traian, Dimitrie Leonida, 9 mai şi străzile Petru Rareş, Mihai Sadoveanu şi Titu Maiorescu se execută lucări de canalizaţie pentru fibra optică, pentru sistemul de Management inteligent al traficului.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări şi vă mulţumim pentru înţelegere“, comunică Primăria Piatra-Neamţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.