Acasă Administratie Nesimţiţi sancţionaţi

Nesimţiţi sancţionaţi

853
0
DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane care au aruncat gonoaiele aiurea, au fost identificate şi amendate de poliţiştii locali pietreni, la începutul acestei săptămâni. În unele cazuri, gunoaiele au fost lăsate lângă tomberoanele de colectare selectivă a deşeurilor, iar în alte situaţii, acestea au fost aruncate pe domeniul public şi apoi incendiate.

„Unele persoane nu au înţeles că deşeurile se depozitează doar în tomberoane. Nu pe platformele shelterelor şi nici pe domeniul public pentru ca mai apoi să fie incendiate. Autorii au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional de către poliţiştii locali aflaţi în patrulare în cartierele Precista şi Ciritei sau în urma monitorizării sistemelor de supraveghere video amplasate în zona shelterelor“, a declarat Irina Ştefănescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Tot la începutul acestei săptămâni, agenţii locali au identificat un bărbat fără adăpost care dormea pe nişte cartoane, în apropierea unui spaţiu comercial de pe bulevardul Traian, în cartierul Mărăţei al municipiului Piatra-Neamţ. Ei au încercat să-l legitimeze, însă au descoperit că omul nu se putea mişca şi nici nu vorbea. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Ulterior, persoana în cauză a fost identificată, fiind sesizată Direcţia de Asistenţă Socială pentru a lua măsurile care se impun în astfel de situaţii. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.