Acasă Eveniment Şi-a dat foc la casă

Şi-a dat foc la casă

446
0
DISTRIBUIȚI

Beat fiind, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Tupilaţi, a făcut un scandal monstru în seara de 23 aprilie, după care şi-a dat foc la casă. Alarma a fost dată pe la ora 18.30, de fiica proprietarului (28 de ani), care a anunţat şi Poliţia. La locul evenimentului, pentru stingere au intervenit trei echipaje de pompieri romaşcani – cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD (conform protocolului). La sosirea militarilor, focul se manifesta cu violenţă, generalizat la casă, pe aproximativ 60 de metri pătraţi.

Membrii familiei afectate de incendiu au făcut atacuri de panică, iar unul din ei a fost preluat de paramedici şi transportat la spital. Flăcările au mistuit mai toate bunurile din locuinţă şi acoperişul casei. Oamenii legii l-au reţinut pe pro-      prietarul care şi-a incendiat locuinţa, urmând  să-l prezinte procuro-rilor, cu propunerea de arestare preventivă.

În altă ordine de idei, tot marţi, trei echipaje de pompieri romaşcani au intervenit la apartamentul unui localnic, situat la etaj, pentru că proprietarul nu răspunea la uşă. Militarii au intrat pe fe-reastră cu ajutorul autospecialei pentru intervenţie şi lucru la înălţime, găsindu-l pe acesta decedat, fără posibilitatea resuscitării.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.