Acasă Sport Se mută patronul de la Comes la FC Botoşani?

Se mută patronul de la Comes la FC Botoşani?

1600
0
DISTRIBUIȚI

Înfrângerea suferită de Ceahlăul, în meciul de sâmbătă, cu Foresta Suceava, pare să fi dezamăgit mult pe finanţatorul echipei, Anton Ioan Măzărianu. Nemulţumit şi că nimeni din mediul de afaceri nemţean nu i se alătură în susţinerea clubului, patronul societăţii Comes a anunţat mai întâi că intenţionează să mute echipa din Piatra-Neamţ, într-un alt loc.

„Putem să o mutăm, fără nicio problemă! La Roman, la Bicaz sau într-un alt oraş, oriunde vom primi ajutor! Numai cu mine şi cu publicul spectator prezent în tribunele stadionului pietrean, nu se poate face performanţă cu fotbalul!“, a întărit Anton Măzărianu.

Ieri, însă, Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, anunţa o posibilă colaborare cu omul de afaceri pietrean. El a spus că poartă discuţii cu un investitor pietrean, ce ar fi interesat să bage bani la gruparea fotbalistică de prim eşalon, din nordul Moldovei.

„Investitorul este din Piatra-Neamţ şi are o fabrică ce vinde foarte bine“

„Am la ora asta unele discuţii cu un băiat super simpatic din România. M-a contactat şi să vedem cum facem! El ar veni cum a venit domnul Şucu la Rapid. Investitorul este din Piatra-Neamţ şi are o fabrică care vinde foarte bine. Echipa mea are nevoie de un milion şi jumătate de euro anual din partea unui proprietar, în condiţiile în care vindem foarte puţin şi partea de marketing este gestionată foarte bine“, a declarat Valeriu Iftime.

FC Botoşani ocupă locul 14 în clasamentul SuperLigii interne de fotbal, cu 14 puncte acumulate în cele 12 meciuri disputate.

Ceahlăul joacă la Rădăuţi, patronul şi-a anunţat prezenţa la FC Botoşani – Univ. Craiova

Ieri, patronul Anton Măzărianu se afla în Turcia, cu alte afaceri. El a confirmat faptul că va fi prezent sâmbătă, la Botoşani, pentru meciul localnicilor programat de la ora  în 15.30, în compania Universităţii Craiova 1948. Tot sâmbătă, de la ora 15, CSM Ceahlăul are programat jocul de deplasare, în judeţul Suceava, contra celor de la Bucovina Rădăuţi, în etapa a VIII-a a campionatului ligii a III-a.

(C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.