Acasă Administratie Se caută medici, pentru Spitalul Judeţean

Se caută medici, pentru Spitalul Judeţean

1055
0
DISTRIBUIȚI

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ a intrat în zodia concursurilor, având proceduri demarate pentru angajarea a zeci de persoane de pe toate palierele, începând cu medici şi terminând cu personalul TESA. Recent, 17 posturi pentru medici din diferite specializări au fost scoase la mezat. Cele mai multe vizează secţiile şi compartimentele care au fost „văduvite“ în ultimii ani, medicii în acest caz fiind tot mai greu de atras. Una dintre secţiile care caută să-şi întărească echipa este Boli Infecţioase, acolo unde sunt disponibile trwei locuri. Pe lângă aceasta şi structura Anestezie şi Terapie Intensivă are nevoie de ajutor. Chiar la debutul pandemiei, mai mulţi medici anestezişti au plecat la alte spitale, locurile lor fiind suplinite de cei care au rămas în „barca“ SJU. Acolo ar mai fi nevoie de încă cinci medici, pentru a acoperi deficitul înregistrat, în aceste momente. Sunt aşteptaţi la înscrieri, pe lângă posturile amintite, încă doi medici urgentişti, trei radiologi, doi ginecologi şi câte un medic oncolog şi chirurg.

Până pe 25 februarie, pot fi depuse dosarele de înscriere, detaliile organizării concursurilor putând fi obţinute de la compartimentul Resurse Umane, din cadrul unităţii sanitare.

Este de aşteptat ca această primă rundă de „pescuire“ a medicilor să nu se încheie cu câştiguri însemnate, dată fiind cererea tot mai mare pe piaţa medicală a locurilor de muncă.

(M.T.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.