Acasă Politica S-au întâlnit degeaba: „Marele PNL Neamţ“ a ratat startul

S-au întâlnit degeaba: „Marele PNL Neamţ“ a ratat startul

664
0
DISTRIBUIȚI

 

 

Ieri, cele două conduceri ale formaţiunilor politice ce-au fuzionat în „Marele PNL“ s-au întrunit în ceea ce trebuia sa fie primul Comitet Judeţean Executiv (CJEx), acesta fiind printre ultimii paşi înainte de realizarea pe deplin a fuziunii dintre PDL şi PNL.

Deşi termenul final este 28 februarie, nici la această şedinţă nu s-au putut coagula forţele li-berale nemţene. Motivul: PNL nu a prezentat lista celor 13 membri pe care trebuie să-i numească în CJEx Neamţ.

Întâlnirea programată pentru ora 15.00 a fost una tot „informală“ şi la aceasta au participat cei 14 membri propuşi din partea fostului PDL şi alţi membri din PNL.

Tot ieri, cu doar câteva ore înainte de această întâlnire, conducerea PNL Neamţ, cea de pe Republicii s-a întrunit pentru a nominaliza persoanele pe care le vrea în comitet, dar nu au reuşit să ajungă la lista completă. Singurele nume certe fiind cele ale parlamentarilor Mugur Cozman-ciuc, Eugen Ţapu-Nazare şi Radu Surugiu.

La PDL era făcută lista completă a membrilor proprii încă de săptămâna trecută.  Până la întrunirea de ieri, liberalii de la ambele „tabere“ au mai stabilit că sediul comun să fie pe Bulevardul Republicii, rămând să stabilească cum vor împărţi celelalte atribuţii.

Comitetul Executiv este organismul de conducere mai restrâns faţă de birourile permanente reunite ale vechiului PNL şi fostului PDL, fiind cel care organizează şi conduce întreaga activitate internă a partidului la nivel judeţean între două şedinţe consecutive ale Biroului Permanent Judeţean. Conducerea va fi asigurată în conti-nuare de cei doi copreşedinţi – Mugur Cozmanciuc de la PNL şi Alexandru Drăgan de la PDL.

(A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.