Acasă Eveniment Reţinut după ce a şantajat sexual o minoră

Reţinut după ce a şantajat sexual o minoră

548
0
DISTRIBUIȚI

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din comuna Păstrăveni, care era şantajată de un consătean de 19 ani, a anunţat poliţiştii despre toate acestea, în ziua de 7 septembrie; drept urmare, tânărul a fost reţinut de oamenii legii.

Din cercetări a reieşit că fata se cunoscuse cu individul pe internet, i-a trimis acestuia două fotografii în care apărea în ipostaze intime şi, pe 6 septembrie, au vorbit la telefon convenind să se întâlnească, pentru a se cunoaşte personal.

„Ulterior, atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei. În urma activităţilor specifice efectuate de poliţişti, în seara de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră“, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Tânărul în cauză urmează să fie prezentat Parchetului Târgu-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.