Acasă Politica Răzvan Cuc, concluzie după parlamentare: “A câștigat psd, dar în realitate au...

Răzvan Cuc, concluzie după parlamentare: “A câștigat psd, dar în realitate au câștigat oamenii și democrația”

1169
0
DISTRIBUIȚI

PSD Neamt a înregistrat rezultate peste aşeptări la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, în mai multe zone şi localităţi din judeţ. De exemplu, la Piatra-Neamţ, PSD a bătut la scor PNL. Pe fondul unei scăderi a PSD în opţiunile electoratului din judeţul Neamţ, campania electorală s-a dovedit a fi una efficientă, mărturie stând diferenţa de patru procente între cele două partide: PSD- 7188 voturi – 26,69 %, iar PNL – 6076 voturi – 22,56 %. La fel s-a întâmplat şi la Roman, oraş considerat fief PNL.

După anunţarea rezultatelor, Răzvan Cuc (ales senator PSD de Neamţ) omul care a coordonat campania electorală pe Valea Muntelui (14 comune), unde social democraţii au câştigat cu un scor zdrobitor (diferenţă de 18 procente – 38% PSD  faţă de. 24% PNL)  transmite că politic a câştigat PSD, însă, în realitate, au câştigat oamenii şi democraţia, referindu-se la situaţiile des clamate de PSD, privind modul despotic în care a fost guvernată România în ultimul an. ”Mulțumesc nemțenilor care au ieșit la vot și în mod special colegilor de partid și celor care au votat PSD.

 La aceste alegeri, ca procent electoral, am câștigat noi cei de la PSD, dar în realitate au câștigat oamenii, a câștigat democrația.

 Cel mai important beneficiu al acestor alegeri este faptul că nemțenii s-au dovedit a fi mult mai inteligenți de cât au crezut cei de la PNL și USR.

 Nu în ultimul rând, mulțumesc celor care nu au votat PSD, dar au înțeles incompetența și au văzut ura și manipularea ce patronează PNL și USR și au ales să voteze alte partide care să îi reprezinte”, spune Răzvan Cuc, senator PSD de Neamţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.