Acasă Economic Proiectele lui Răzvan Cuc pentru Piatra-Neamţ

Proiectele lui Răzvan Cuc pentru Piatra-Neamţ

141
0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Răzvan Cuc, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamţ, a anunţat cele patru mari proiecte pe care le are în programul electoral. “Piatra-Neamţ are nevoie de dezvoltare ca de aer! Are nevoie de proiecte şi de bani. 20 de ani de administraţie de dreapta au însemnat o gondolă care plimbă aer, o stradă spre nicăieri şi cârpeli peste tot: de la străzi şi trotuare, la locuri de joacă sau spaţii verzi“, susţine Răzvan Cuc, fost ministrul al Transporturilor.

El a explicat şi de ce a intrat în lupta pentru primărie, amintind că are experienţă în derularea şi gestionarea marilor proiecte. “Am intrat în competiţia pentru primăria oraşului cu bună-credinţă. Ştiu şi pot să gestionez proiecte de amploare, cu bugete impresionante. Am demonstrat acest lucru şi ca ministru al Transporturilor. Piatra-Neamţ are nevoie de bani şi investiţii. Cred în muncă, nu în lamentări şi acest lucru se vede deja în proiectele pe care le-am coordonat şi care au avut şi rezultate. Am pus umărul, alături de Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, la îmbunătăţirea infrastructurii judeţului“, a declarat candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamţ.

Cele patru mari proiecte pentru dezvoltarea oraşului, pe care Răzvan Cuc ar vrea să le implementeze când va fi primar:

Construcţia unui Parc Industrial, care să creeze locuri de muncă şi plus-valoare directă aici.

Construcţia celui mai mare centru de tratament şi SPA din Europa. Pe Cozla sunt izvoare de apă minerală care în perioada interbelică au adus oraşului renumele de Perla Moldovei.

Construcţia drumului expres Bacău-Piatra-Neamţ. Legislaţia permite implicarea oraşelor în astfel de proiecte.

Construcţia unei centuri ocolitoare integrate în ansamblul dezvoltării oraşului.

Vreau să redevenim Perla Moldovei, să facem din Piatra-Neamţ un etalon al oraşelor noastre prin creşterea calităţii vieţii pietrenilor. Să construim coerent prezentul şi viitorul acestei comunităţi frumoase“, este mesajul lui Răzvan Cuc înaintea începerii campaniei electorale.

Candidatul PSD a făcut şi o analiză a situaţiei oraşului şi consideră că la fiecare pas se pot vedea semnele unei administraţii căreia nu i-a păsat de nimic. “Cei care au condus municipiul până acum nu l-au respectat şi nu i-au respectat pe cetăţenii săi. Fiecare colţ de stradă, fiecare alee dintre blocuri, indiferent de cartier, spune povestea unei administraţii căreia nu i-a păsat de nimeni şi de nimic. Aceeaşi poveste despre dezinteres şi indolenţă o spun parcurile, pieţele, locurile de joacă, Cuejdiul, Cozla sau locuinţele goale pentru că proprietarii lor au plecat să-şi caute norocul în lume“, a declarat Răzvan Cuc.

În fiecare zi stau de vorbă cu pietrenii care îmi spun că nu sunt mulţumiţi de starea oraşului şi că e nevoie de schimbare. O schimbare de atitudine în primul rând. Iar dacă celor care au condus Piatra-Neamţ până acum nu le-a păsat de oameni, mie şi colegilor mei ne pasă. Acesta este cel mai important motiv pentru care am intrat în această competiţie electorală“, a declarat candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.