Acasă Politica Prima bătaie electorală a avut loc la Răuceşti

Prima bătaie electorală a avut loc la Răuceşti

794
1
DISTRIBUIȚI

 

l trei tineri liberali „corectaţi“ cu pumni şi picioare pentru că au lipit afişe unde nu e voie

Un prim incident electoral s-a petrecut zilele trecute la Răuceşti, acolo unde nişte tineri care lipeau afişe electorale cu Klaus Iohannis au fost îmbrânciţi binişor de nişte localnici cu alte convingeri politice.

Pe adresa redacţiei a ajuns şi un film în care apar trei tineri surprinşi în timp ce lipeau afişe pe gardul unui cetăţean extrem de nemulţumit. Agresorul, după ce a văzut că i-a fost mânjit electoral gardul, trece direct la acţiune trăgând de uşile maşinii în care se aflau tinerii şi îşi însoţeşte atitudinea dojenitoare cu unele înjurături neaoşe şi palme care nu şi-au prea atins ţinta. O mare nemulţumire a celui în cauză este că este „pozat“ şi încearcă, în mai multe rânduri să-i ia, prin violenţă, telefonul tinerei care îl ţinea îndreptat spre faţa acestuia.

În aceeaşi înregistrare, alt personaj cu buletin de Răuceşti trece ceva mai nervos la treabă şi agresează unul dintre tineri, lovindu-l şi bruscându-l spre unul dintre şanţurile drumului public.

Înjuraţi şi fugăriţi, susţinătorii PNL dezlipesc afişele de pe gard şi pleacă cu filmarea care avea să ajungă publică.

Subinspectorul Elena Bulgărea a declarat că până ieri, la ora închiderii ediţiei, nu s-a primit nicio reclamaţie oficială din partea celor care au participat activ la eveniment. „În urma vizionării înregistrării, colegii de la Postul de Poliţie din Răuceşti vor efectua cercetările necesare. Până la această dată nu a fost depusă nicio plângere din partea părţilor implicate“, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

„Tinerii care făceau campanie pentru ACL şi Klaus Iohannis în comuna Răuceşti, judeţul Neamţ au fost loviţi şi ameninţaţi“, a declarat deputatul Radu Surugiu, preşedintele interimar al PNL Neamţ. El consideră că este vorba de un incident „revoltător“ şi ilustrează, de fapt, modul în care „PSD încearcă să facă politică şi campanie electorală. Nu este pentru prima oară când PSD preferă să apeleze la o campanie murdară în speranţa că va obţine voturi pentru Victor Ponta.

Doar recent Biroul Electoral Judeţean Neamţ a decis inter-zicerea pliantelor cu minciuni PSD trimise prin Poştă, care conţineau mesaje denigratoare şi calomniatoare la adresa prezidenţiabilului ACL, Klaus

Iohannis.

În final, liberalii mai spun că îi vor susţine pe colegii agresaţi să facă plângere penală şi că nu vor răspunde cu aceeaşi monedă la atacurile murdare de campanie ale PSD. (A.N.)

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.