Acasă Eveniment Posibile escrocherii în numele Gărzii de Mediu

Posibile escrocherii în numele Gărzii de Mediu

346
0
DISTRIBUIȚI

În această perioadă, în care majoritatea instituţiilor publice ţin legătura cu cetăţenii prin intermediul site-urilor proprii, pentru a se limita interacţiunea cu funcţionarii, în mediul online au apărut tot soiul de „clone“ informatice.

Un astfel de site, potenţial periculos, este demascat de Garda Naţională de Mediu – instituţie pe adresa căreia sunt trimise, zilnic, o mulţime de sesizări ale oamenilor din toată ţara.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, „site-ul oficial al Gărzii de mediu este www.gnm.ro, şi doar prin intermediul acestuia puteţi face sesizări online adresate comisariatelor judeţene.

Întrucât în mediul online au apărut diverse site-uri ce conţin elementele de identitate ale instituţiei noastre afişate în mod fraudulos, fără acordul Gărzii naţionale de Mediu, şi care îndeamnă cetăţenii să facă sesizări pe probleme de mediu în schimbul furnizării unor date cu caracter personal, avertizăm cetăţenii că aceste sesizări nu sunt şi nu au fost niciodată redirecţionate către instituţia noastră“. (Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.