Acasă Politica Politicienii au ieşit cu toţii la vot

Politicienii au ieşit cu toţii la vot

802
0
DISTRIBUIȚI

 

Politicienii nemţeni şi-au analizat ţinutele, şi-au pus consilierii de presă să anunţe media şi s-au îndreptat, fiecare cum a putut şi ştiut la urne pentru a da un mesaj că trebuie urmaţi. Urmaţi la vot, dar mai ales urmaţi la modul în care au votat.

Printre primii care au ajuns la urne a fost preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, la Roman. „Am votat pentru progresul României, pentru un preşedinte care să unească românii şi nu să-i dezbine. Am votat pentru viitorul tinerilor din România şi pentru un preşedinte care să se preocupe de viitorul ţării“, a spus Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Tot la Roman, primarul Laurenţiu Leoreanu avea deja un alt motiv de sărbătoare. El a participat ca spectator la meciul din Liga Naţională de Handbal Feminin între HCM Roman şi HCM Dunărea Brăila. „A fost un meci pe viaţă şi pe moarte aici. Am avut mari emoţii, dar am câştigat acest derby după ce echipa din Roman a marcat în ultimele 3 secunde ale timpului de joc“. Revenind la votare, primarul de Roman a menţionat că a votat pentru a respecta înţelegerile făcute. „Am votat pentru un preşedinte care să aibă curaj şi demnitate şi mai ales pentru unul care reprezintă municipiul Roman. Am votat pentru continuitate“, a spus Laurenţiu Leoreanu.

ACL la braţ la vot

Şefii ACL Neamţ au ales să meargă uniţi la una dintre secţiile de votare din centru.

Radu Surugiu, deputat PNL, preşedintele interimar PNL Piatra-Neamţ: „Am votat pentru România, am votat pentru Neamţ, am votat pentru un viitor mai bun şi pentru o ţară cât mai normală. Am încredere în cel pe care  l-am votat în ceea ce a promis, dar mai ales în ceea ce a făcut până acum. Ca om, ca om de administraţie şi ca politician“.

Adrian Zlotea, secretar general adjunct PDL: „Sunt foarte încrezător că în regiunea Moldova va încerca să voteze spre ceva care să-i aducă bunăstare. Mă refer la locuri de muncă, investiţii, iar dacă vorbim de Neamţ, la Iaşi am auzit o lozincă frumoasă: Neamţul Votează neamţul!“.

Alexandru Drăgan, copreşedinte ACL: „Am votat cu mare speranţă şi încredere că România trebuie să meargă pe drumul ce drept, să fie o Românie a lucrului bine făcut. O ţară în care românii să se simtă bine, să se mândrească cu ţara lor şi cu faptul că sunt români. Am votat cu speranţa că ai noştri copii care muncesc în străinătate se vor întoarce acasă şi vor munci pentru ţara lor“.

Mugur Cozmanciuc: „Am votat pentru o Românie a bunului simţ, pentru prosperitate şi unitate. Am votat pentru ca noi toţi să avem şansa unei dezvoltări continue şi în următorii 10 ani. Este nevoie de o schimbare şi sperăm că astăzi, românii vor da semnalul unei schimbări“.

PSD: „Unitate“

La ora 11.00, şeful PSD Neamţ Ionel Arsene a ajuns la urnă, la secţia amenajată în clădirea care găzduieşte şi Oficiul de Stare Civilă. „Am votat pentru un preşedinte care uneşte şi nu dezbină, am votat pentru un preşedinte pentru români, care să muncească în interesul poporului său, un altfel de preşedinte faţă de preşedintele pe care l-am avut în ultimii zece ani. Eu am încredere că românii vor ieşi în număr cât mai mare la vot şi vor şti să aleagă. Să aleagă un preşedinte care să continue lucrurile bune care s-au făcut în ultimii doi ani de zile şi am spe-ranţa că vom alege un astfel de preşedinte. Cel pe care eu l-am ales a demonstrat că a făcut lucruri bune pentru România, pentru că a reparat ceea ce au stricat cei dinaintea lui şi am convingerea că şi românii au văzut lucrurile bune care s-au făcut“, a spus Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ.

Aurelia Simionică, şefa PSD Piatra-Neamţ, viceprimarul municipiului a spus că  este „o zi mare, o zi importantă, cred că este  una dintre zilele istorice ale României şi cred că alegerile de astăzi vor avea impact şi vor avea urmări, poate cele mai importante din istoria românilor. Ne dorim o Românie care să fie unită, o Românie care să fie bine reprezentată, ne dorim un preşedinte echilibrat, ne dorim un preşedinte ambiţios, un preşedinte care să repună România pe harta lumii şi ne dorim mai ales un preşedinte care să ne facă mândri că suntem români“, a spus Aurelia Simionică, viceprimar al municipiului Piatra-Neamţ.

(Alex NECHITA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.