Acasă Eveniment Poliţia Neamţ se mută la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu“

Poliţia Neamţ se mută la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu“

1033
0
DISTRIBUIȚI

Dacă proiectul de hotărâre privind transmiterea în administrare a unor imobile din incinta Colegiului „Gheorghe Cartianu“ Piatra-Neamţ către Poliţia Neamţ, va fi aprobat de către Consiliul Local, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ îşi va muta temporar sediul în clădirea C3 (Internat 1) a colegiului, până la sfârşitul anului 2023.

IPJ Neamţ are în vedere implementarea proiectului „Reabilitarea termică pentru creşterea eficienţei energetice şi pentru modernizarea spaţiilor de lucru ale IPJ Neamţ“, motiv pentru care a propus Colegiului „Gheorghe Cartianu“ să îi dea în administrare un corp de clădire (plus terenul aferent acestuia) din incinta sa, în care nu sunt cazaţi elevi în timpul anului şcolar, pentru relocarea structurilor IPJ Neamţ. Corpul de clădire C3, este destinat cazărilor ocazionale, doar în cazul desfăşurării de concursuri, olimpiade sau alte evenimente culturale. Terenul aferent lui, în suprafaţă de 2.118 mp, va fi utilizat pentru realizarea accesului pietonal la corpul de clădire C3, şi pentru parcarea autoturismelor. Luând clădirea şi terenul în administrare, IPJ Neamţ ar asigura în continuare o bună funcţionare a instituţiei publice pentru cetăţenii din judeţul Neamţ.

Avizul conform al ministrului Educaţiei, pentru acest proiect, va înceta să mai producă efecte la sfârşitul anului 2023, dată la care atât corpul de clădire C3, cât şi terenul aferent vor reveni în administrarea unităţii de învăţământ.

Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu“ Piatra-Neamţ a aprobat acum câteva luni schimbarea temporară de destinaţie a corpului de clădire C3, urmând ca proiectul să fie discutat şi, probabil, aprobat în cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local. (I.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.