Acasă Politica PNL şi-a fixat ţinta pentru alegerile locale din 2016

PNL şi-a fixat ţinta pentru alegerile locale din 2016

7323
1
DISTRIBUIȚI

 

l liberalii vor 38.000 de voturi de la pietreni, 21.000 de la romaşcani şi 45 de localităţi cu primari PNL l pentru asta sunt dispuşi să racoleze şi primari PSD

Liberalii nemţeni s-au întrunit, au discutat şi s-au organizat pentru singurul scop pe care îl au în minte: alegerile locale din 2016.

Astfel, liberalii şi-au fixat ţinte precise. Co-preşedintele Mugur Cozmanciuc a spus că PNL trebuie să obţină 38.000 de voturi în Piatra-Neamţ şi 21.000 de voturi la Roman, asta pentru a avea primari, majorităţi în consiliile locale şi acest număr de voturi, cumulat, va conta major în stabilirea unei majorităţi în cadrul Consiliului Judeţean. Ei au mai spus că vor câştiga alegerile în 45 de comune nemţene.

Mugur Cozmanciuc a mai anunţat că de săptămâna trecută         s-a decis numirea senatorului Ţapu-Nazare co-preşedinte al PNL Piatra-Neamţ, alături de Paul Râtan, iar Alexandru Drăgan a menţionat că s-au mai luat două hotărâri importante: schimbarea secretarului general Gheorghe Deaconu cu Valentin Stavarache şi numirea pe funcţia de purtător de cuvânt a consilierului local Monica Anton.

Eugen Ţapu-Nazare, noul co-preşedinte al PNL Piatra-Neamţ şi-a luat rolul în serios şi a spus că modificările făcute la structura de conducere a PNL Piatra-Neamţ au ca scop doar obţinerea unui scor cât mai mare la alegeri, vizat fiind locul de primar şi majoritatea în cadrul Consiliului Local.

Ţapu a spus că „principalul adversar al echipei liberale este PSD. Nu avem nicio înţelegere cu ei. Poate stăm la aceeaşi masă că doar nu suntem sălbatici“.

Tot acum a fost făcută publică şi echipa de conducere a organizaţiei municipale, iar Mugur Cozmanciuc a spus că Radu Surugiu se va ocupa de zona Târgu-Neamţ, el fiind şi membru în conducerea PNL Suceava şi a comisiei de etică de la nivel naţional.

„Discutăm cu primari PSD pentru a veni la noi“

Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan au confirmat cu această ocazie că au avut loc mai multe întâlniri între conducerea PNL şi primari PSD care şi-au manifestat dorinţa de a se întoarce alături de PNL, asta după ce au plecat la PSD, odată cu ordonanţa din 2014.

„Mulţi primari de la PNL au trecut la PSD în 2014, odată cu ordonanţa Dragnea. Acestea sunt regulile jocului în acest moment. De ce ei pot să le folosească şi noi nu?“, a întrebat Ţapu-Nazare.

„Noi, în formula aceasta am avut mai multe întâlniri cu primari PSD care s-au arătat interesaţi să discute cu noi. Este vorba şi de primari care au fost la PNL, dar şi primari PSD care îşi doresc să schimbe modul de a lucra în comunităţi“, a spus Cozmanciuc.

(Alex NECHITA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.