Acasă Politica PNL Neamţ a reclamat PSD

PNL Neamţ a reclamat PSD

710
0
DISTRIBUIȚI

 

l Biroul Electoral Neamţ a admis plângerea PNL

Liberalii nemţeni anunţă că luptă împotriva atacurilor murdare înregistrate împotriva candidatului Klaus Iohannis, lansate în întreaga ţară. Drept urmare, ieri, Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ a anunţat că „a fost admisă plângerea ACL privind interzicerea campaniei murdare făcute de Alianţa Electorală PSD-UNPR- PC prin intermediul Poştei Române“.

Într-un comunicat se menţionează că Biroul Electoral Judeţean Neamţ a admis plângerea formulată de ACL privind materialele denigratoare de campanie ale PSD împotriva lui Klaus Iohannis.

„Am spus încă de la început că vom face o campanie curată, am luat decizia de a sesiza Biroul Electoral Judeţean în legătură cu mesajele denigratoare şi murdare la adresa prezidenţiabilului ACL, Klaus Iohannis. Oficiul Judeţean de Poştă Neamţ a răspuns Biroului Electoral Judeţean, prin adresa nr. 40/22.10.2014, că aceştia distribuie materialele Alianţa Electorale PSD-UNPR- PC, iar materialul cu tăierea ipotetică a pensilor este inclus în pachetul achiziţionat de PSD-UNPR- PC.  BEJ Neamţ a admis plangerea formulată de ACL şi a dispus încetarea distribuirii acestui material de campanie murdară la adresa candidatului Klaus Iohannis“, a declarat Cozmanciuc.

El a mai adăugat, în numele PNL Neamţ, că cea mai bună dovadă a faptului că PSD se teme că va pierde alegerile este campania murdară şi negativă pe care o continuă în judeţ (pliante cu minciuni trimise prin poştă).

„PSD apelează la astfel de atacuri, tonul fiind dat acum câteva zile chiar de purtătorul de cuvânt al PSD. PNL Neamţ subliniază că prin aceste atacuri, PSD nu face altceva decât să îi insulte pe cei care au muncit o viaţă. În plus, PSD vrea să îi facă pe români să uite la urne că nu au locuri de muncă, că şomajul este în creştere, că nu trăiesc mai bine decât înainte ca Victor Ponta să fie premier sau că ţara este în recesiune.

PNL Neamţ subliniază că nu va apela la atacuri murdare de campanie. Nu avem nevoie: avem cel mai bun candidat şi vom continua să ducem o campanie pozitivă“, a mai spus şeful PNL Neamţ.

(Alex NECHITA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.