Acasă Politica PMP Neamţ va avea un candidat la europarlamentare

PMP Neamţ va avea un candidat la europarlamentare

2190
0
DISTRIBUIȚI

După reuniunea Consiliului Executiv Naţional al PMP, care a avut loc vinerea trecută la Durău, şefii organizaţiei judeţene anunţă o primă decizie care s-a luat în legătură cu alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor: pe lista candidaţilor va figura şi numele unui PMP-ist nemţean, numele lui rămânând deocamdată „la secret“. Un lucru este (aproape) cert: candidatul nu va fi preşedintele Gavrilescu, deoarece de curând acesta a dat de înţeles că vrea să nu se înstrăineze de locurile natale, anunţându-şi intenţia fermă de a candida la Primăria Piatra-Neamţ în 2020.

O altă decizie luată în CEN-ul PMP a fost aceea de a-l delega pe acelaşi Bogdan Gavrilescu să participe la congresul Partidului Popular European, care va avea loc săptămâna viitoare.

„S-a decis ca, în calitate de vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, să fac parte din delegaţia PMP la Congresul Partidului Popular European. Alături de colegii mei, senatorii Severica Rodica Covaciu şi Vasile Cristian Lungu, deputa-tul Cătălina Buzoianu şi preşedintele PMP Eugen Tomac, în perioada 7-8 noiembrie, voi fi prezent la Helsinki la Congresul PPE, unde va fi desemnat candidatul formaţiunii pentru şefia Comisiei Europene“, a spus şeful PMP Neamţ. (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.