Acasă Eveniment Perversul de la Pângăraţi

Perversul de la Pângăraţi

2297
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Pângăraţi, a fost arestat preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice şi şantaj. Individul a fost prins în urma unei acţiuni desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea DIICOT, şi a două percheziţii domiciliare.

Pentru probarea activităţii infracţionale, oamenii legii au ridicat de la locuinţa respectivului trei telefoane mobile, nouă cartele SIM şi mai multe sisteme informatice care urmează a fi expertizate.

„Din investigaţii s-a stabilit că, în cursul anului 2017, acesta ar fi ademenit mai bine de 30 de tinere, prin intermediul unei reţele de socializare, pe care le-ar fi determinat sau constrâns să realizeze materiale foto sau video cu caracter se-xual explicit şi să i le expedieze online“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În momentul în care unele victime (minore) au refuzat să-i mai trimită materiale video cu conţinut sexual, tânărul le-a ameninţat că va difuza pe internet pozele şi filmările pe care le avea deja cu fetele.

Ca urmare a administrării probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Tribunalul a dispus arestarea preventivă. Pe aceeaşi linie a infracţiunilor la viaţa sexuală, în ziua de 16 februarie, Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus încarcerarea localnicului Ioan Toma, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol în formă continuată.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.