Acasă Eveniment Pericol de explozie la Tămăşeni

Pericol de explozie la Tămăşeni

379
0
DISTRIBUIȚI

Vineri dimineaţă (19 februarie), pe la ora 8.30, din cauza suprasolicitării unei prize de alimentare cu energie electrică, a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Adjudeni (al comunei Tămăşeni). Incendiul se manifesta la acoperişul unei case şi în interiorul unei încăperi, cu posibilitatea propagării la două gospodării din imediata vecinătate. Pentru localizare şi stingere au intervenit pompierii romaşcani, cu două autospeciale, voluntarii şi o ambulanţă SMURD.

„Colegii mei au evacuat din locuinţă o butelie care prezenta risc. Au ars aproximativ 120 de metri pătraţi din acoperiş, aproximativ doi metri cubi de cherestea depozitată în pod şi bunuri materiale din interiorul unei încăperi (obiecte de mobilier, obiecte de uz gospodăreasc, aparate electrocasnice).

Au fost salvate cele două case aflate în imediata vecinătate şi parţial construcţia la care s-a produs evenimentul. Din fericire, nu au fost victime“, a declarat locotenentul Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.
(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.