Acasă Politica Pentru a doua oară, Andrei Ignat a fost exclus din PNL

Pentru a doua oară, Andrei Ignat a fost exclus din PNL

1239
0
DISTRIBUIȚI

Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL Neamţ, a anunţat, ieri, că Biroul Permanent al PNL a decis retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid a lui Andrei Ignat. Motivul invocat de şeful PNL a fost că „Ignat şi-a demonstrat afinităţile sale faţă de PSD în cadrul Consiliului Judeţean“.

Fără a oferi detalii clare despre acuzaţiile ce i se aduc lui Ignat, liberalii au anunţat că vor înştiinţa prefectul de decizia partidului şi vor aştepta ca mandatul de ales judeţean al lui Ignat să înceteze pentru a putea nominaliza un supleant de pe lista de consilieri. „Sperăm că şi în acest caz, prefectul se va mişca la fel de repede ca în cel al domnului Iacoban. Aşa vom vedea cât de apolitic este prefectul de Neamţ“, a spus Mugur Cozmanciuc.

Andrei Ignat spune că a fost executat fără măcar să i se ofere posibilitatea să se apere: „Încă refuz să cred că oamenii din conducerea PNL Neamţ se comportă ca un cuib de tâlhari sau ca o grupare mafiotă, şi nu ca un partid politic democratic şi deschis. Nu am fost invitat la şedinţa de excludere, deci nu cunosc mai multe detalii despre acest subiect decât cunoaşteţi dumneavoastră. Deîndată ce voi afla, îmi voi spune public punctul de vedere“.

Motivul real pentru care a fost exclus din partid Andrei Ignat pare a fi faptul că el a anunţat că, indife-rent de decizia conducerii PNL în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Piatra-Neamţ, el se va înscrie în cursa electorală. Excluderea din partid îi oferă acestuia ocazia să candideze independent.

Andrei Ignat a mai fost o dată exclus din PNL, în 2012, atunci când şi-a negociat şi obţinut funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Neamţ. El a ajuns membru PNL odată cu „Ordonanţa Dragnea“, când a optat pentru PDL, ajungând astfel în PNL Neamţ după realizarea fuziunii celor două formaţiuni de dreapta.

(A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.