Acasă Politica Mugur Cozmanciuc deschide lista la Consiliul Judeţean

Mugur Cozmanciuc deschide lista la Consiliul Judeţean

1523
3
DISTRIBUIȚI

 

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, şi-a asumat, în pragul campaniei electorale, candidatura în fruntea listei de consilieri judeţeni a partidului la alegerile din 5 iunie. Astfel, el va intra în cursa electorală, alături de Dragoş Chitic şi Laurenţiu Leoreanu în bătălia politică pentru administraţia judeţului, având sarcina de a aduna cel mai mare număr de voturi, astfel încât liberalii să încerce ocuparea a cât mai multor locuri din cele 35 posibile în legislativul nemţean.

Anunţul a fost făcut cu câteva ore înainte de lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale din vara acestui an.

Mugur Cozmanciuc a primit susţinerea directă a celor doi co-preşedinţi PNL (Alina Gorghiu şi Vasile Blaga), prezenţi la conferinţa de presă în care a fost făcut anunţul.

„Vineri seara, consiliul director PNL Neamţ l-a votat în unanimitate pe Mugur Cozmanciuc, cap de lista la Consiliul Judeţean Neamţ. În sondaje Cozmanciuc şi Chitic sunt cel mai bine plasaţi. Chitic e de departe cel mai bun candidat. Mai mult de atât, niciodată stânga nu a caştigat în Piatra-Neamţ şi nici nu o va face. Sunt convins că Alexandru Drăgan, va recâştiga la Primăria Taşca“, a declarat Vasile Blaga.

Cozmanciuc a anunţat că PNL Neamţ a lansat un program de guvernare locală pe baza căruia vor solicita sprijinul nemţenilor. Dintre proiectele pe care PNL Neamţ le-a validat şi le pregateşte în programul de guvernare, preşedintele Mugur Cozmanciuc a amintit două obiective importante: Autostrada Iaşi – Târgu-Neamţ – Târgu-Mureş şi drumul naţional Piatra-Neamţ – Bacău: „Autostrada şi drumul Piatra-Neamţ – Bacău sunt două obiective majore în programul de guvernare. Pentru dezvoltare, judeţul are nevoie de o guvernare liberală prin programul Neamţ 2020 – Normalitate şi dezvoltare“.

El a mai adăugat că toată activitatea sa se va axa pe proiectele care îi interesează pe nemţeni, încercând să creeze un plus de valoare acestui judeţ care este extrem de interesant dar aproape de izolare.

(A.N.)

3 COMENTARII

 1. În România există peste 600 de taxe și impozite, cele mai multe din lume, bani din care trăiesc alde Chitic, Cozmanciuc și alți golani.
  Suntem a 5-a țară din UE la producția de petrol, cu cele mai mici redevențe din lume și cu cel mai ridicat preț la pompă.
  A 3-a țară din UE la rezerve de gaz, cu cea mai scumpă mie de metri cubi pentru populație.
  Repet:
  locul 1 la numărul de taxe și impozite,
  nr. 1 la prețul combustibililor fosili(benzină, motorină),
  în vârful podiumului la prețul miei de metri cubi de gaz(gazul este din producție internă).

  De ce?

  Pe noi, plătitorii de taxe și impozite, asta ne doare!

 2. Votul, o păcăleală ordinară!
  Mai avem 19.000.000 de locuitori. Vreo 3.700.000 sunt copii. 4.000.000 sunt fugiți din țară. La ultimele alegeri au votat aproximativ 300.000 de fugiți, asta după ce au reușit să învingă cozile interminabile de la secțiile de vot.

  INS(Institutul Național de Statistică) ne păcălește că ar exista 18.300.000 de alegători. De unde-i scoate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.