Acasă Sport Minifotbal – Fenix Play a câştigat din nou Cupa României

Minifotbal – Fenix Play a câştigat din nou Cupa României

1053
0
DISTRIBUIȚI

Începută la finele lunii octombrie, întrecerea celei de-a XIII-a ediţii a turneului municipal de minifotbal Cupa României şi-a desemnat câştigătoarea. Turnel final de patru s-a desfăşurat sâmbătă, 14 ianuarie, pe terenurile cu gazon sintetic al bazei sportive de pe Calea Romanului.

Finala mare a fost câştigată de echipa Fenix Play, grupare pentru care a activat şi fostul fundaş al FC Ceahlăul, Angelo Alistar. După 1-1 la finalul timpului regulamentar în disputa contra celor de la Carmangerie Y&Y, Fenix s-a impus după executarea loviturilor de departajare de la 7 metri, cu scorul de 4-3.

În finala „mică“, adversare au fost echipele Rapid şi Volta, confruntare încheiată cu succesul Rapidului, scor 4-2. Primele trei formaţii clasate în competiţia Cupei României la nivel judeţean au dreptul de a rerpezenta oraşul la întrecerea aceleiaşi competiţii, dar la nivel naţional. Turneul respectiv va fi găzduit într-o localitate ce va fi stabilită pe 11 februarie, odată cu desfăşurarea Adunării Generale a Federaţiei de Minifotbal din România, de la Sibiu.

Sâmbătă, la Piatra-Neamţ, ocupantele primelor trei locuri din întrecerea municipală a turneului Cupei României la minifotbal au fost recompensate cu trofee, medalii, plus achitarea condiţiilor de cazare şi masă la turneul naţional următor.

Astăzi este programată tragerea la sorţi a turneului „Cupa Unirii“ (ediţia a III-a), la nivel judeţean. Categoria Old-Boys include 8 formaţii participante, în vreme ce secţiunea Open are 20 de competitoare. Turneul va începe vineri, de la ora 16 la aceeaşi bază sportivă de pe Calea Romanului.

(C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.