Acasă Sport Minifotbal – EMF Champions League, Terme Catez (Slovenia): Enadani Poiana Teiului are...

Minifotbal – EMF Champions League, Terme Catez (Slovenia): Enadani Poiana Teiului are jucători în turneul de Champions League

1732
0
DISTRIBUIȚI

Şapte dintre componenţii echipei nemţene ACS Enadani Poiana Teiului participă în această perioadă la cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi: turneul EMF Champions League. Portarul Gabriel Coşa, plus jucătorii de câmp Ionuţ Furtună, Costin Lupu, Ionuţ Panainte, Sergiu Matei, Alexandru Negru, Cătălin Bracău sunt jucătorii campioanei din Liga a IV-a nemţeană la teren mare în sezonul precedent care vor încerca să obţină o performanţă importantă în Liga Campionilor la minifotbal.

Aseară, jucătorii de la Enadani Poiana Teiului urmau să-şi afle adversarii şi grupa unde au fost repartizaţi la evenimentul sportiv programat în Slovenia. Turneul Ligii Campionilor la minifotbal, se desfăşoară în perioada 8-10 septembrie, în localitatea Terme Catez.

La startul competiţiei continentale se prezintă peste 80 de echipe din 24 de ţări. Echipierii de la Enadani Poiana Teiului activează pentru formaţia băcăuană Golden Boya, grupare sfert-finalistă a campionatului intern în sezonul trecut. Alături de cei şapte jucători de la Poiana Teiului, la cea mai importantă întrecere europeană inter-cluburi de minifotbal mai sunt prezente alte opt formaţii româneşti: campioana naţională Ary&Roby Buftea, MAV Glissando Timişoara, Old Boys Bucureşti, Luceafărul Cluj Floreşti, Juventus Sibiu, Boromir Râmnicu-Vâlcea şi Imperium EBS Iaşi. Anul trecut, la Maribor, echipa Gol-den Boys a părăsist Liga Campionilor fără a pierde vreun meci. După ce a câştigat grupa cu trei victorii în tot atâtea meciuri, Golden Boys a fost eliminată la penalty-uri în faza optimilor de finală. „La ediţia aceasta vrem să ridicăm ştacheta. Sperăm să avem şi un culoar favorabil în momentul tragerii la sorţi“, a spus portarul Gabi Coşa de la Enadani Poiana Teiului.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.