Acasă Sport Minifotbal – Cupa „Prosport“ Focşani : CSM Ceahlăul a obţinut locul al...

Minifotbal – Cupa „Prosport“ Focşani : CSM Ceahlăul a obţinut locul al III-le: a la întrecerea finalului săptămânii trecute

1060
0
DISTRIBUIȚI

l şi părinţii copiilor au fost recompensaţi de organizatori în festivitatea de premiere cu diploma pentru cea mai frumoasă galerie a competiţiei

Tinerii jucători pregătiţi în curtea grupării pietrene de fotbal CSM Ceahlăul se pregătesc pentru vacanţa sărbătorilor de iarnă prin participarea la jocurile anunţate în cadrul ultimelor turnee de minifotbal ale finalului de an 2016. Sâmbătă şi duminică, elevii profesorului Emilian Borulea au concurat la Focşani, în curtea bazei sportive Valentino-Sport, la întrecerea tradiţională „Cupa Prosport“ Focşani. La grupa tinerilor fotbalişti născuţi în anul 2006, juniorii CSM Ceahlăului au reuşit o clasare pe locul III la finele competiţiei. Pietrenii au înregistrat în cele două zile ale  turneului vrâncean trei victorii (în compania formaţiilor Spor-tul Pucioasa – jud. Dâmboviţa, Didi Junior Iaşi şi Prosport Focşani 2006), o remiză (1-1 împotriva celor de la Chindia Târgovişte) şi trei înfrângeri. Una dintre acestea (0-1) a fost înregistrată la duelul programat în compania formaţiei similare de juniori născuţi în anul 2006 a clubului Dinamo Bucureşti. „Acesta a fost rezultatul care practic ne-a scos din calculele unei clasări mult mai bune. La cum am jucat, întreaga asistenţă a considerat că meritam măcar un rezultat de egalitate“, spunea antrenorul Borulea. Kinder Brăila, dar şi Prosport Focşani (grupa juniorilor născuţi în anul 2007) au fost celelalte echipe participante la turneul finalului săptămânii trecute.

La sfârşitul întrecerii, juniorii CSM Ceahlăului au primit pentru evoluţia lor un trofeu, o diplomă, dar şi medalii pentru toţi componenţii lotului. „Ne-am bucurat să arătăm o prestaţie încununată cu aplauze şi o recompensă, la final, din partea gazdelor. În plus, ne-am bucurat că am fost invitaţi la un campionat foarte bine organizat, unul dintre cele mai puternice turnee din România, la această categorie de vârstă“, a declarat la revenirea echipei sale acasă, profesorul Emilian Borulea. Reuşita colectivului de jucători a fost completată de o alta, a grupului suporterilor formaţiei pietrene. Aceştia din urmă au primit din partesa organizatorilor turneului „Cupa Prosport“ Focşani diploma pentru cea mai frumoasă galerie.

Lotul juniorilor născuţi în anul 2006 de la CSM Ceahlăul la Cupa Prosport i-a avut în componenţă pe următorii jucători: Florin Hâncu (portar), Petruţ Chiriac, Bogdan Curbăt, Mihnea Fodor, Luigi Lazăr, Sebastian Roşu (cpt.), Mihnea Vrânceanu, Denis Neacşu, Radu Ungureanu, Alexandru Muscalu, Cristian Coroi, Mihai Alexandru, Robert Ionaşcu. Începând de astăzi, profesorul Borulea participă cu aceeaşi grupă a juniorilor săi de la CSM Ceahlăul, copii născuţi în anul 2006, la Buhuşi, în cadrul turneului „Cupa Viva Activ“. Mâine, acelaşi antrenor va alinia în competiţie grupa copiilor născuţi în anul 2007, legitimaţi tot la CSM Ceahlăul.

(Ciprian AVĂDANEI)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.