Acasă Eveniment Miercuri, Piatra-Neamţ şi trei localităţile învecinate rămân fără apă

Miercuri, Piatra-Neamţ şi trei localităţile învecinate rămân fără apă

1086
0
DISTRIBUIȚI

Magistralele de aducţiune a apei crează din nou probleme la Piatra-Neamţ şi în localităţile învecinate. Reprezentanţii Companiei ApaServ informează toţi consumatorii cu privire la faptul că ziua de miercuri, 13 noiembrie, de la ora 4 se va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge până la sistare totală. În municipiul reşedinţă de judeţ nu vor fi afectate Spitalul Judeţean şi cartierele Mărăţei, Gara Veche, 1 Mai şi Speranţa. Localităţile vecine vizate de întrerupere sunt Gârcina, Girov şi Dochia. „Estimăm că lucrările de reparaţii se vor încheia în aceeaşi zi la ora 20, când se va începe încărcarea magistralelor.

Menţionăm că, datorită situaţiilor generate de inerţia şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se încheie în data de 15 noiembrie la ora 6.Rugăm consumatorii să-şi asigure necesarul de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării serviciului.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim tuturor beneficiarilor noştri pentru înţelegere“, este mesajul transmis de reprezentanţii ApaServ.  (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.