Acasă Eveniment Maşini arse la Icuşeşti

Maşini arse la Icuşeşti

425
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, în după-amiaza de 1 februarie a izbucnit un puternic incendiu la un autoturism aflat în trafic pe drumul de ieşire din satul Rocna (al comunei Icuşeşti). Alarma s-a dat pe la ora 14.30, iar primii care au intervenit au fost pompierii voluntari din localitate.

„Ajunşi la locul evenimentului, s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la o autoplaformă marca Volkswagen (înmatriculată în judeţul Suceava), iar de la aceasta flăcările s-au extins şi la autoturismul Fiat Punto aflat pe platformă. S-a intervenit cu stingătoarele din dotare, fără prea mare succes, din cauza arderilor extrem de avansate, dar s-a salvat, împreună cu câţiva localnici din localitatea Rocna, o platformă care era ataşată autoplaformei şi cutii cu bunuri aflate în autoturismul de pe autoplaformă. În scurt timp au ajuns şi pompierii militari de la Detaşamentul Roman, cu o autospecială, care au lichidat incendiul“, se arată într-un comunicat al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Icuşeşti.

Flăcările au distrus, printre altele, actele maşinilor şi documentele de identitate ale şoferului. La finalul intervenţiei, SVSU a folosit un buldoexcavator pentru a elibera partea carosabilă şi pentru a descongestiona traficul pe drumul judeţean. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.