Acasă Eveniment Daune de 50.000 de lei pentru violarea unei fetiţe

Daune de 50.000 de lei pentru violarea unei fetiţe

405
0
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Roman l-a condamnat, recent, la plata sumei de 50.000 de lei, cu titlu de daune morale, pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Rediu, care în septembrie 2020 a violat o fetiţă de 4 ani.

Agresorul sexual este Tiberiu Ungurianu. Totodată, el a mai primit trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare şi, timp de trei ani după rămânerea definitivă a sentinţei, nu are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victimă şi de casa ei, ori să ia legătura cu minora. Instanţa muşatină a dispus ca individului să-i fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii profilului ADN, care va fi arhivat în Sistemul Naţional de date Genetice Judiciare. Faptele care l-a trimis pe bărbat după gratii s-au petrecut în după-amiaza de 4 septembrie anul trecut. Atunci, el a a luat-o pe fetiţa verişorului său din apropierea casei, a dus-o pe un teren viran de la marginea localităţii, a dezbrăcat-o complet şi a sărutat-o pe corp, apoi a abuzat-o sexual.

Ulterior, când minora a revenit la domiciliu, speriată fiind, i-a povestit memei cele întâmplate. Femeia a sunat la 112, iar a doua zi Ungurianu a fost arestat preventiv. Sentinţa, dată în procedură de judecată simplificată, prin care violatorul a beneficiat de reducerea cu o treime a pedepsei, nu este definitivă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.