Acasă Administratie Lucrările din oraş, verificate

Lucrările din oraş, verificate

1362
0
DISTRIBUIȚI

 

Miercuri, primarul Dragoş Chitic a efectuat vizita săptămânală de verificare a lucrărilor de reparaţii şi mo-dernizare din municipiul Piatra-Neamţ. În cartierul Speranţa         s-au finalizat lucrările de montare a gardului împrejmuitor la spaţiul de joacă proaspăt amenajat pe strada Constantin Brâncoveanu s-au finalizat lucrările la canalizarea pluvială, se execută bordurarea, urmând să se treacă la ultima etapă – asfaltarea. Pe strada Pârâul Sarata s-a finalizat canalizarea pluvială, se montează borduri, iar de luni se va începe asfaltarea.

Pe strada Gheorghe Asachi din cartieul Văleni s-a asfaltat tronsonul 1, se lucrează la canalizarea pluvială pe tronsonul 2, până la biserică, şi se asfaltează tronsonul 3, până la pârâul Stâncii. Săptămâna aceasta s-a început şi executarea trotuarului de pe strada Mihai Viteazul până la Sala Polivalentă.

Tot în cadrul acestei vizite, primarul Chitic a stabilit cu reprezentanţii Publiserv care vor fi următoarele lucrări de reparaţii ce se vor efectua în perioada imediat următoare. Azi va începe modernizarea trotuarului din zona Galleria Mall şi se vor face lucrări de plombare a asfaltului în zona blocurilor H4 şi H6 din cartierul Speranţa.

(Ioana CALIŢCHO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.