Acasă Eveniment „Lotru“ condamnat

„Lotru“ condamnat

594
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 4 decembrie, Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pe un bărbat din oraşul Roznov, care a tăiat ilegal şi sustras mai mulţi arbori din pădurea statului. Este vorba despre Gabriel Crăciun.
El a primit şapte luni şi trei zile, cu un termen de supraveghere de doi ani. În acest interval, bărbatul trebuie să meargă periodic la „semnat“, să comunice orice deplasare care depăşeşte cinci zile (plus întoarcerea) şi achite Ocolului Silvic Roznov despăgubiri de 4.157 de lei.
Tot la instanţa din judeţul vecin a fost condamnat, la trei ani cu executare, Marius Vasile Dediu, din comuna Bodeşti. El va sta după gratii pentru că, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autovehicul neînmatriculat, fără a avea permis. Iniţial, la Judecătoria Piatra-Neamţ, individul luase o pedeapsă fără privare de libertate, însă Parchetul a atacat sentinţa primei instanţe.
De asemenea, Curtea de Apel Bacău i-a condamnat, definitiv, cu executare, şi pe trei tâlhari pietreni. Ei sunt Alin Alexandru Colesnic – nouă ani şi patru luni, Florin Bichineţ – şapte ani şi nouă luni, şi Costache Sorin Bichineţ – patru ani şi şase luni. O altă sentinţă a aceleeaşi instanţe băcăuane îl priveşte şi pe romaşcanul Ioan Schopf – 1.500 de lei amendă penală, pentru că a şofat beat.
(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.