Acasă Economic Izotec Group a inaugurat noua linie de producţie tâmplărie PVC, cu sprijin...

Izotec Group a inaugurat noua linie de producţie tâmplărie PVC, cu sprijin nerambursabil de 628 mii de euro din partea Granturilor SEE şi Norvegiene

205
0
DISTRIBUIȚI

Oamenii trebuie să îşi schimbe concepţia despre ferestre pentru că este vorba atât de banii lor, cât şi de viaţa planetei- Ciprian Chelariu, proprietar Izotec

Linia de producţie, formată din roboţi industriali de ultimă generaţie, răspunde exact acestei idei: funcţionează cu economie de energie, are impact redus asupra mediului; creşte productivitatea, munca este mai uşoară şi sănătatea angajaţilor este protejată; se execută produse performante, pe care şi le permit cât mai mulţi români.

Ca urmare, ferestrele Izotec vor avea rezistenţă crescută şi design deosebit, fiind executate pe cel mai nou utilaj de sudură invizibilă din România, produs de compania germană URBAN. Timpul de sudură este la jumătate faţă de alte modele, ceea ce conduce la o productivitate sporită şi la scăderea consumului de energie.

Fluxul tehnologic este completat şi de o linie automatizată de montaj feronerie pe cercevea, de asemenea produsă în Germania de firma URBAN GmbH & Co.

Valoarea noii linii de producţie inaugurate depăşeste 1 milion de euro, din care 628.000 euro reprezintă valoarea sprijinului nerambursabil din partea Granturilor SEE şi Norvegiene.

Prin investiţiile în tehnologie, urmărim să furnizăm ferestre cu geam termopan de înaltă calitate, cu un preţ accesibil. Vrem să învăţăm tot mai mulţi românii să vadă ferestrele casei ca fiind mai mult decât o achiziţie, să le vadă ca pe o investiţie în viitor.

Despre Izotec

Ciprian Chelariu a fondat Izotec în anul 2004, la Piatra Neamţ, ca o companie românească specializată în producţia de ferestre premium PVC.

Izotec Group a fost primul producător care a adus în România, în anii 2007- 2008, un centru de prelucrare comandă numerică, pentru a asigura o producţie de calitate superioară ferestrelor PVC, la standarde internaţionale.

În  martie 2008, Izotec a avut prima fereastră cu marcaj CE din România. Din acel punct, procesul de producţie din cadrul Izotec Group este verificat constant de specialişti din partea Institului german IFT Rosenheim, unul din cele mai prestigioase institute pentru tehnica ferestrelor din Europa.

De la începutul anului 2019, ferestrele Izotec au primit, de la ift Rosenheim, nivelul superior de certificare – ift Qualitat.

În acest moment, Izotec este printre puţinele companii româneşti care simultan, sunt certificate de ift Rosenheim Germania şi au şi acest nivel superior de atestare.

Credem că inovaţia este cel mai bun mod prin care putem evolua şi ne putem scrie viitorul aşa cum ni-l dorim, ca să devenim un reper al excelenţei în business şi un model pentru companiile româneşti din domeniul ferestrelor PVC.

Suntem bucurosi că am reuşit să finalizăm cu brio acest proiect şi mulţumim pe această cale pentru oportunitatea de colaborare şi finanţare din partea fondurilor SEE şi norvegiene!

**Acest material a fost realizat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România” şi al granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.